Rankkaa mutta ihanaa

19.3.15

Otsikon sanoin voisi kuvata oikeastaan kaikkea tapahtunutta viime viikonloppuna. Torstaina hypättiin Onnibussiin ja hieman pelotti, kuinka tulen jaksamaan monta päivää reissun päällä. Mutta loppujen lopuksi kaikki meni aika hyvin. Oli vähän rankkaa, mutta enemmän kuitenkin ihanaa.
 

Perjantaina oli aivan ihana sää. Aurinko helli kyllä niin hyvin kuin mahdollista. Minä, Antti ja Antin sisko käveleskelimme merenrannassa Taka-Töölössä. Maisemat hivelivät silmää kaikessa siinä valossa. Sorsat sukeltelivat ja ihmisillä oli hyvä mieli.


Kävelyretkemme lopuksi tassuttelimme pieneen punaiseen kahvilaan, Regattaan. Paistoimme makkaraa nuotiolla, takki alkoi haista savulta ja minä sain vehnäpullaa. Eli olin aika taivaissa.


Kansallismuseossa kirjoitimme toiveemme lapuille ja ripustimme ne puun oksille tuulen toteutettaviksi.


Kampin Don Corleonessa, kun jalat olivat jo ihan muussina kävelyretkestä, museovierailusta ja pienestä shoppailukierroksesta, maistui vehnäpasta ja viini. Niiden jälkeen oli hyvä mennä rauhoittumaan ja nukkumaan suurta päivää varten.


Lauantaina se sitten koitti. Suuri ja odotettu päivä. Sini Ariellin mallitoimiston mallikurssin ensimmäinen tapaamiskerta. Minä heräsin väkertelemään hiuksia ja meikkejä jo seitsemän aikaan. Bussilla huristelin Pitäjänmäelle Iberon tiloihin ja Antti jatkoi Varustelekaan. Parisenkymmentä pallokuoseihin, mekkoihin, ruutupaitoihin ja huiveihin sonnustautunutta ihmistä kohtasivat ensi kertaa toisensa. Kaikki kertoivat oman tarinansa, kuinka elämä oli kohdellut kaltoin ja miksi tahtoi kurssille tulla. Kyyneleitä vuodatettiin ainakin litra omille ja muiden murheille. Mutta kun ne oli kuivattu, alkoi irtoripsien ja kulmien väkertely rämäkän naurun saattelemana. Minun meikit ja hiukset olivat kuulemma ihan pielessä ja Sini laittoi minut kuntoon. Sen jälkeen kaikki ihmettelivät ja ihastelivat muutostani. Minusta julkaistiin kuvat mallitoimiston ja Sini Ariellin facebook-sivuille. Olin ihan myyty. Korkkarikävelyn jälkeen minä ja kolme muuta tyttöstä lähdimme kaupungille syömään ja vähän juomaan. Kahdentoista aikaan illalla uni tuli Antin siskon sängyssä aika nopsaan. Rankka mutta ihana päivä.

Sunnuntaina viimeiset ostokset, limua, vähän olutta ja paljon aurinkoa ja lähtö kotia kohti. Suunpielet ovat olleet korvissa jo useamman päivän ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground