Ostosraportti

20.3.15

Hyi hyi Krissu!


Nyt on kyllä tullut viime aikoina tuhlattua rahaa enemmän kuin tarpeeksi. Mutta enempää tähän nyt ei selittelyjä tarvita, koska pin-up, eikä kurssin käymisessä olisi mitään järkeä, jos ei hommaisi siellä vaadittavia asioita. Joten hihii, ei voi mitään!


Tämä pallokuviollinen toppi löytyi asematunnelin Cybershopista, juuri sopivasti ennen mallikurssin tapaamispäivää. Ihastuin tuohon niin kovasti, että päätin laittaa sen päälleni heti tuona suurena päivänä. Hiemanhan minulla massua tuohon XL-kokoonkin on, mutta en nyt stressaa siitä, sillä uskon, että kilot alkavat karisemaan edes jonkin verran, jahka kuntoudun tästä ja pääsen liikkumaan enemmänkin kuin sohvan ja keittiön väliä. Hyvää kehitystä on ainakin viime aikoina ollut havaittavissa jaksamisen suhteen!


Meikkijuttuja hommasin sekä Helsingistä että keskiviikkona täältä Jyväskylästä. Iberolta saimme hyvän pakkauksen siveltimiä, mutta koska otin sen sisältämän ainoan ison sudin meikkivoidesiveltimeksi, tarvitsin vielä yhden poskien korostamista varten. Sokoksen 3+1 -päiviltä ostin sitten alennuksessa olleen sudin. Helsingin Forumin Kickistä lähti mukaan pinsetit, musta rajauskynä sekä alennuslaarista viiden euron ripsiväri. Jyväskylän Anttilasta ostin ruskean rajauskynän, jos vaikka sillä nyt saisi vähän paremmin noita kulmia korostettua. Tigeristä lähti mukaan tuo sydämenmuotoinen meikkiteline.


Yllä näkyvät tuotteet olen hommannut hiuksien ja kasvojen tehohoidon aloittamista varten. Four Reasonsilta hankin syväpuhdistavaa shampoota, jota tulee käyttää kerran kuussa sekä kosteuttavaa hoitoainetta, joka toivon mukaan antaisi eloa näihin kuolleisiin haituviin. Arganöljy on pesun jälkeinen tehohoito hiuksille. Kavoille ostin Lumenen silmänympärysgeelin, sillä vuoden jatkunut väsymys on tehnyt tehtävänsä kasvoillekin. Mavalan ripsivoiteella voi kuulemma yrittää kasvattaa ripsistä pidemmät ja tuuheammat. Erboristican luonnonmukainen kuoriva vartaloöljy on hauska, ainakin ensimmäisen kokeilukerran perusteella. Kun öljyä ja sen sisältämiä pieniä aprikoosipalasia hieroo kunnolla, tuntuu iho suihkun jälkeen pehmeämmältä.

Kuvissa esiintyvien tuotteiden lisäksi olen ostanut kukkapannan, alusvaatteita, seilorityyliset sukat ja meikkikynän terottimen, joten tiliä on siis tyhjennetty aika tehokkaasti. Toivotaan, että näistä on hyötyä ja laitetaan kukkaron nyörit hetkeksi visusti kiinni!

2 kommenttia:

  1. Mä en vieläkään ymmärrä mitä noi satunnaiset numerot ton ostoskuvan päällä tarkottaa.. x) oonko vaan tyhmä vai tyhmä.. Mut mielenkiintosia ostoksia ja näitä on kiva kattoo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne ihan satunnaisia ole. :D Ne siis kuvaa sitä, kuinka monta vaatetta olen yhteensä tämän vuoden aikaan ostanut. Kun nyt ei nollatoleranssissa pysytty, niin ainakin haluan pysyä kärryillä siitä, kuinka paljon niitä tuleekaan hommattua. :) Et ole tyhmä, en vaan ole sitä selväsanaisesti missään kohtaa ilmaissut. :D Kiva kuulla, että tykkäät!

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground