KRISSU

31.8.19


Moikka ja tervetuloa blogiini! Olen 26-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri ja intohimoinen viestintänainen. Asustelen Vantaalla poikaystäväni kanssa. Lifestyleblogia olen kirjoitellut vuodesta 2011 lähtien ja Unihiekkaa hiuksissa -blogin tarina alkaa 2013 vuoden lopulta.

Rakastan valokuvata, tehdä vapaaehtoistyötä ja viettää aikaa tärkeiden ihmisten kanssa. Pidän kovasti luonnosta ja ympäristöasiat ovat lähellä sydäntäni, minkä vuoksi pyrin askel kerrallaan elämään ekologisemmin. Kierrän kirppareita, käytän kestotuotteita ja syön kasvispainotteisesti.

Pidän kovasti TV-sarjojen katselusta ja tällä hetkellä ovat menossa Stranger Things ja Gilmore Girls. Suurkulutan ASMR-videoita ja rakastan musiikkia. Kuuntelen monipuolisesti artisteja One Morning Leftistä Tape Fiveen ja Aviciista Pariisin kevääseen.

Kiva kun eksyit tänne, toivottavasti tykkäät blogistani!

1 kommentti:

  1. Hei Krissu ! Olen Maarit Molin, Helsingin Diakonia korkeakoulun sairaanhoitaja-diakonissa opiskelija. Meillä on fibromyalgiaan liittyen ryhmätyö jonka esitämme 27.9. Aiheena on palveluiden saatavuus. Kun etsin tietoa aiheeseemme niin löysin blogisi. Olet koskettavasti kuvannut kokemustasi sairauden kanssa.Lainasin suoraan tekstistäsi kappaleen- suora lainaus viitteineen -ei siis plagiointia :) Jäätiin ryhmäläisten kanssa miettimään haluaisitko antaa sähköpostihaastattelun aiheeseen liittyen? Eli omakohtaista kokemustasi siitä miten olet päässyt diagnoosin saatuasi yhteiskunnan palveluiden piiriin - vai oletko? Fibromyalgiayhdistyksen sivuilta ilmenee että juuri tämä on yksi iso epäkohta fibromyalgiaa sairastavien kohdalla.

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground