Voihan räntä

23.3.15


Heipä hei! Ei hyvänen aika, mikä sää tuolla ulkona oikein on. Vettä, lunta, räntää, loskaa ja harmaata. Kastuin kivasti tassutellessani luennolta kotiin. Olihan tämä toki odotettavissa, kun kunnon talvesta ei ole ollut tietoakaan, mutta kyllä se aurinko olisi silti voinut paistella iloksemme.


Tukassa on vähän vesipisaroita sateen jäljiltä, hih. Mutta joo. Tein tuossa päivässä järjestyksessään neljännen meikin ja nypin samalla vähän kulmia. Sain tehtyä mielestäni aika hyvät kulmat nyt! Tosin vielä tuo sisempi osa voisi olla paksumpi ja kaventua siitä korvia kohti. Mutta ehdottomasti parempaa jälkeä saa ruskealla kynällä! Aiemmat kulmat tein joko Lorealin Midnight Black -sävyisellä Color Richellä tahi Oriflamen tussimaisella mustalla Eye liner stylolla, niin huomattavasti parempi jälki tuli Rimmelin Sable Brownin sävyisellä Soft Kohlilla. Kokeilen toki noita muita vielä jatkossa, mutta näin kokeiluni alussa tuo näyttää parhaalta. Jotenkin tuo Oriflamen tussimainen kynä on minun kourissani hankalakäyttöinen, en saa sillä tehtyä oikein mitään hyvin.

En malta odottaa huomista, sillä silloin minulla on varattuna aika ammattiopiston kosmetologiopiskelijalle erikoiskasvohoitoon. Jospa nuo pikkuruiset valkoiset näpyt lähtisivät sitten naamasta pois! Nyt pitäisi kai lukea. Tai tehdä ruokaa Antille. Tai katsoa Gossip Girliä.

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva harmaan sadepäivän ylläri kun olit postannut<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Postailinpa tänä aurinkoisenakin päivänä ;)

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground