Toinen lankeemus

12.3.15

Hyi hyi Krissu!


Lankesin sitten viikon sisällä toisen kerran ostelemaan vaatteita ja asusteita. Mutta tällä kertaa minulla on oikeasti hyvä syy. Olemme Antin kanssa lähdössä tänä iltana Helsinkiin, sillä lauantaina on pin-up -mallikurssin tapaaminen. Tuohon Iberon tiloissa pidettävään tapaamiseen täytyy pukeutua teeman mukaisesti, enkä halua lähteä muhkean pallomekkoni kanssa liikkeelle, joten piti käydä ostamassa kaikkea pientä, että saan hyvän asun päälleni lauantaina!


Nämä ovat kirpparilla.fi:stä. Ruusukuvioinen hame ja pitkä ruutupaita. Lähdin kirpparille toiveikkaana siitä, että sieltä voisi löytyä hyvin kaikkea pin-up -tyyliseen asuun, mutta hirveätä tunkua ei kyllä ollut. Tuo kietaisuhame ja ruutukuviollinen paita nyt olivat lähimmät ja ihan kivat, niin ne lähtivät matkaan.


Antti löysi edellämainitulta kirpparilta tuon vyön ja se sopi erittäin hyvin ruutupaidan kanssa. Huivit taas ovat Keskussairaalantien SPR-kirpparilta. Tuota kukkakuvioista käytinkin eilen bandana-kampauksessani. Nyt on sitten pari huivia, joita solmia päälaelle.


Kirpparikierroksen jälkeen menin keskustaan, kun eräs kurssille osallistuva Jyväskylässä asuva tyttönen pyysi minua kahville. Siellä kiertelin ensin yksin ja sitten hänen kanssaan suunnilleen kaikki Jyväskylän perusvaatekaupat metsästäen pin-up -tyylistä vaatetta. Hirvittävää tunkua ei näissäkään tullut vastaan, mutta Underground Storeen pystyi onneksi luottamaan. Tuo sini-valkoinen toppi kamee-rusetilla on aivan mahtilöytö. BikBokilta löytyi toppiin mätsäävä hamonen.


Koska olen nyt ollut näin kovin holtiton, pitää tsempata muissa jutuissa. Korjailin tänään kuusi-seitsemän vuotta vanhaa Seppälän violettia neuletta, josta oli sauma ratkennut ja samalla paikkasin sukkahousujen reikää. Noista mustista kengistä, jotka oli alunperin ostettu mummulle ja jotka ovat nyt olleet minun käytössäni sen sijaan irtosi pohjien liimaukset tuossa taannoin. Meinasin heittää ne roskiin, mutta en sitten raaskinutkaan, ihan hyvälaatuiset ja vähän käytetyt kun vielä ovat. Käytin niitä sitten keskustan suutarilla korjauksessa. Yllättävän paljon sai siitä lystistä maksaa, nimittäin 15 euroa. Eihän sillä rahalla tietenkään uusia, yhtä laadukkaita kenkiä saisi, joten sen puoleen olen ihan tyytyväinen.

Vaikka vähän on tullut nyt osteltua kaikkea uutta haasteesta huolimatta, ei peli ole silti vielä menetetty. Nyt jatkuu lakko ja vanhojen vaatteiden korjailu. Tästä saa yllättävän hyvän mielen itselleen!

Nyt varmaan alan kohta pakkailemaan, sillä lähtö kutkuttaa jo mahanpohjassa. On niin kivaa päästä pitkästä aikaa liikkeelle. Palaillaan ensi viikon puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground