Äkkilähtö Tampereelle

25.3.15


Moikkelis vaan ja terveisiä Tampereelta! Eilen tapahtui ihan huikea juttu, kun Suski yllättäen tekstasi mulle, että tulisin käymään Tampereella. Hetken mietittyäni päätin suostua, koska miksei. Minulla ei ollut luentoja tai mitään muuta suunniteltua tälle viikolle, joten olin vapaa lähtemään pienelle seikkailulle. Illalla sitten hyppäsin bussin kyytiin ja puoli yhdentoista aikaan olin perillä.


Eilen ei ollut mikään loistosää, vaikka sentään parempi kuin maanantaina, joten hieman hirvitti, kuinka meidän kuvailujen kävisi. Mutta tänään meidän suureksi onneksemme aurinko paistoi ja maailma kylpi valossa. Pääsimme siis hyvin lähtemään Tampereen parhaalle kuvauspaikalle, Pyynikille kameralaukkujemme kanssa.


Saimme otettua ihan älyttömän hyviä ja valoisia kuvia. En ole pitkään pitkään aikaan ollut kunnolla kuvailemassa ulkoilmassa, joten tämä reissu ja aurinko ja kaikki sattui kyllä niin sopivaan aikaan. Sonnustauduin aluksi tuohon Helsingistä ostamaani kukkapantaani, mutta koska mikään kesä tuolla ulkona ei tosiaan vielä ole ja kylmä tuuli alkoi vaivata, piti laittaa pipo päähän. Molempien kanssa tuli hyviä kuvia! Oli ihana alkaa muokkailemaan, sai laittaa Photoshopin laulamaan ihan kunnolla,


Kuvausretken jälkeen ollaan rentoiltu sisätiloissa. Olen päässyt ihailemaan maailman suloisimpia kissoja, Usvaa ja Viimaa. Voisin ottaa toisen noista mukaani Jyväskylään! Suskin kanssa söimme kaksi levyä suklaata, pelasimme Menolippua ja minut tutustutettiin Buzz-tietovisapeliin, jota näpytimme tuossa muutaman tunnin. Meikän hahmon nimi oli Köriläs, enkä voittanut yhtäkään peliä. Höh. Mutta kivaa oli. Ja nyt on unien aika, että huomennakin jaksaa touhuta. Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Hihi<3 Mutta voitithan sä!! Ne pelit mitä me pelattiin kahdestaan ;)

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground