Esittelyssä uusi koti: olohuone ja eteinen

1.2.15

Ajattelinpa tässä sunnuntaipäivän ratoksi kirjoitella taas tänne blogiin, tällä kertaa vuorossa olisi toinen asuntopostaus. Kuvasin tuossa aiemmin tällä viikolla meidän matalan majamme olohuonetta ja eteistä. Tältäpä nämä sitten näyttävät.


Viime kesänä tein muutamia hankintoja kotiin ja niistä suurin on tuo musta telkkaripöytä. Ostin sen viitasaarelaisesta huonekalukaupasta alennuksesta ja hintaa tuolla oli noin sata euroa. Kasvin paikkana toimiva pylväs on hankittu noin vuosi sitten huutokaupasta. Peilin ostimme aikoinaan porukoiden kanssa mun ensimmäiselle kämpälle, samoin kuin kirjahyllyn. Televisio, ihana, oma Smart-TV on hankittu Gigantista ja nyt muutaman viikon ajan olemme kuluttaneet istumalihaksia kovasti katsomalla Orange is the New Blackia, Game of Thronesia ja Gossip Girliä. Eilen illalla katsottiin Matrix.


Meillä on molemmilla täällä omat työpöytämme opiskelua varten. Antin opiskelusoppi on olohuoneen nurkassa, keittiön oviaukon vieressä. Siellä on Antin läppärit ja nörttivehkeet. Nurkassa on myös levypylväs, joka ei näy kuvassa ja jota en erikseen sitten älynnyt kuvata. Työpöytä on hankittu tori.fi:n kautta kymmenellä eurolla. Oikean puoleisessa kuvassa on toinen kirjahyllyistämme. Nämä hyllyt hankittiin syksyllä huutokaupasta ja joululomalla minä ja Antti maalattiin nämä mustiksi. Alunperin kun nämä olivat ihan karmean väriset, toinen vaaleanruskea ja toinen harmaa. Nyt ne on aikas kivat. Ja päällä kököttää kasvi Jyrki J.J.


Olohuoneen ikkunasta on näkymä sisäpihalle, joten emme joudu onneksi tuijottelemaan isolle tielle, vaan olemme puiden suojassa. Ja meillä on sohva! Se on hommattu kaverilta kahden ja puolen sadan euron hintaan eli melkoisella alennuksella. Iso matto taas on mummun vanha ja musta pikkumatto on elokuiselta Ikean reissulta.


Eteisessä katseen vangitsee hauska mutta hieman hämmentävä puinen ovi. Aluksi se näytti aika hassulta, mutta siihen on jo tottunut. Pitkä pukeutumispeili oli seinällä jo valmiina muuttaessamme.


Toinen kasvimme, Samuli Perttu nimeltään.


Meidän kämpässä on pienoisia säilytysongelmia, sillä kaappeja ei ole ihan hirveästi. Tai no onhan niitä melko paljon, mutta niistä suurin osa on käytännöllisesti katonrajassa, joten esimerkiksi imurin tai siivousvälineiden säilyttäminen niissä ei ole oikein mahdollista. Sen vuoksi imuri hengailee kenkien ja takkien kanssa eteisen syvennöksessä.


Kuvassa numero kolme näkyy tuo kuvataulu vielä tyhjänä, mutta tässä eräänä päivänä Photoboxilta tehty tilaus tuli perille ja saimme kaksitoista tauluun valkattua kuvaamme kotiin. Tuollainen Krissu & Antti -taulu siitä nyt sitten tuli, kun otokset laitettiin paikoilleen. Toisessa kuvassa näkyy valkoinen puinen boksi, joka toimii meidän lehtien säilytyspaikkana. Nyt on Kauneus ja terveys- ja Historia-lehdet siistissa pinossa.

Tämmöistä täällä. Luvassa on vielä yksi kotipostaus! Sitä ennen nauttikaahan lopusta sunnuntaipäivästä!

9 kommenttia:

 1. Selailin näitä kämppäpostauksia ja täytyy kyllä sanoa että kadehdin suuresti noita teidän kämpän materiaalivalintoja! Toi puinen ovi on ihana! Ja keittiö näytti myöskin paaaaljon kivemmalta kuin omani, hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä on paljon kaikkea kivaa, mutta esimerkiksi katot ovat vähän epätasaisia ja keittiössä maalit rapisee joistakin nurkista, mutta kokonaisuutena kyllä oikein kivannäköinen kämppä. Kiitos! ^^

   Poista
 2. Näyttää hyvältä ja toi teiän sohva on upee! :)

  VastaaPoista
 3. Upee koti teillä :)) Nuo mustat hyllyt on tosi kivoja ja muutenkin yksityiskohdat.

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground