Herkkuja ja luomua

13.2.15

Heipä hei taas! Terveisiä Pihtiputaalta, jälleen kerran karkasin tänne viikonlopun viettoon. Viime aikoina ei ole paljoa blogin puolella taas tullut kirjoiteltua, mutta on ollut tekemistä taasen, eikä flunssanpoikanen halua väistyä, höh.


Viime perjantaina kävimme Antin kanssa kunnon kauppareissulla ostamassa ruokaa ja tarvikkeita tuparimenua varten. Samalla otimme Keljon Prisman Caffitellasta laskiaispullat, koska siellä oli myynnissä myös gluteenittomia versioita. Oli nannaa!


Tällaiset luomukset sitten tuparivieraille loihdittiin. Tarjolla oli siis kana-pastasalaattia, kinkku- ja feta-tomaattipasteijoita, tortilla sipsejä itse tehdyllä guacamolella ja Lidlin salsalla, joka on muuten ihan parasta sekä jälkkäriksi juustokakkua ja suklaamoussea. Kannussa oli tarjolla itse tehtyä simaa.


Sipsit maistui ja hiukset oli huonosti.


Sunnuntaiaamuna oli kämppä sitten tämännäköinen. Siivottua ei kuitenkaan heti tullut, vaan homma jäi maanantaiaamulle. Leppoisassa opiskelutahdissa on omat hyvätkin puolensa.


Tällaisia lahjoja saimme tuparivierailta. Kynttilöitä, lautasliinoja, kortteja, taulu, lahjakortti ja kasvi. Se nimettiin illan aikana Herpertiksi. Koska pitäähän kasvilla nimi olla. Oli siis oikein hauskat tuparit kaikin puolin. Vieraita kävi meillä kymmenen ja osa jäi yöksikin. Oli ihanan rentoa ja oli hauska jutella kaikesta ja kuunnella musiikkia ja pelailla. Olin sunnuntaiaamulla aika onnellinen.


Ja sitten materialismijuttua. Tilasin nimittäin tuossa taannoin Hyvinvoinnin tavaratalosta erilaisia tuotteita joululahjarahoilla. Ajattelin tutustua uudenlaisiin juttuihin, nimittäin luomukosmetiikkaan. Vanhoja meikkejäni en pois heitä, enkä tiedä, tuleeko minusta meikkihippiä, mutta ajattelin kuitenkin kokeilla muutamia tuotteita. Lähdin liikkeelle Madaran yrttidödöllä ja Dr. Hasuschkan valokynällä. Lisäksi tilasin rintavoiteen ja selluliittiöljyn. Deodoranttia ja voidetta on tullut käytettyä. Haju toki poikkeaa hieman synteettisten tuotteiden tuoksusta, mutta minulla ei ole näistä ainakaan mitään huonoa sanottavaa. Dödön tuoksu on oikeastaan aika kiva, Ruokapuolelle hankin gluteenittoman karkinmakuisen shake-jauheen ja kastikesuurusteen. Pitää päästä testailemaan lähiaikoina!

Ei kai tässä ihmeempiä, kohta unille. Palaillaan asiaan ja hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground