Linkitä blogisi 2016

19.9.16


Nyt olisi vuorossa vuosittaisen linkitä blogi -postauksen aika. Olen aika tarkka siitä, että seuraan Bloggerissa ja Bloglovinissa ainoastaan sellaisia blogeja, joista olen todella kiinnostunut ja haluan lukea niiden jokaisen postauksen. Aina on mukava etsiä uutta ja kiinnostavaa luettavaa vanhojen suosikkien ohelle. Siksi ajattelin pyytää teitä kertomaan hieman omista blogeistanne. Eli tähän postaukseen toivon, että oman bloginne linkin ohella kerrotte lyhyesti, miksi minun kannattaa lukea juuri sinun blogiasi. Aikaa kommenttien jättämiseen on syyskuun loppuun saakka!

Vierailen jokaisessa linkitetyssä blogissa ja kokoan postauksen parhaista blogeista. Linkittämällä blogisi annat minulle luvan käyttää banneriasi, jos valitsen blogisi parhaiden joukkoon. Esittelypostauksen julkaisen lokakuun aikana.

Hauskaa linkittelyä ja mukavaa viikon alkua jokaiselle!

9 kommenttia:

 1. http://tarumariaaa.wordpress.com

  Blogia "kirjoittelee" 18-vuotias lukiolainen Raumalta. Blogistani löydät paljon hyvälaatuisia kuvia milloin mistäkin. Kamera siis kulkee melkein aina mukana, ympäri Suomea, vähän Eurooppaa ja ihan arjessakin :)

  VastaaPoista
 2. http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  Hyvinvointi-painotteinen lifestyle blogi! Postauksissa jaan mm. terveellisempiä reseptejä ja ruokavinkkejä, asukuvia ja onnen palasia sekä syvällistä pohdintaa ja ihan arkisiakin juttuja :-)

  VastaaPoista
 3. http://aurooraamurusko.blogspot.fi

  Persoonallinen ja monipuolinen blogi! Pitää sisällään kirppareita, tyyliä, pohdintoja, musiikkia, meikkitutorialeja, vähän kaikkea!:)

  VastaaPoista
 4. Kylänmahti kertoo rakkaudesta, ahdistuneista ihmiskohtaloista ja niistä parhaista päivistä Mansessa, jossa hymyillään jokaisen lauseen päätteeksi ihan muuten vaan ja arki on vain yhtä yllättävän rauhallista keskiviikkoa.

  Kirjoittaja on Jessica, 21-vuotias sisustusartesaani, -puuseppäopiskelija, nuori toimitusjohtaja, reivaaja, lintu- ja mopsiemo sekä rock-henkinen tyylilyyli joka kuntonyrkkeilee ja spekuloi sattumusten summia aina jälkeenpäin. :)

  http://kylanmahti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kylänmahti kertoo rakkaudesta, ahdistuneista ihmiskohtaloista ja niistä parhaista päivistä Mansessa, jossa hymyillään jokaisen lauseen päätteeksi ihan muuten vaan ja arki on vain yhtä yllättävän rauhallista keskiviikkoa.

  Kirjoittaja on Jessica, 21-vuotias sisustusartesaani, -puuseppäopiskelija, nuori toimitusjohtaja, reivaaja, lintu- ja mopsiemo sekä rock-henkinen tyylilyyli joka kuntonyrkkeilee ja spekuloi sattumusten summia aina jälkeenpäin. :)

  http://kylanmahti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Se "vähän erilainen" hääblogi - joka ei siis edes kerro häistä, vaan vow renewalin järjestämisestä (ja aika roisilla kädellä myös kaikesta siihen vähääkään liittyvästä).

  Amerikkalainen aviomies, suomalainen vaimo. Toinen vähän vajaat kolmekymmentä, toinen puolestaan vähän päälle. Koti Suomessa, aiemmat kodit Yhdysvaltain Utahissa ja Kaliforniassa. Naimisissa siis ollaan jo, mutta nyt vow renewalin lähestyessä päätin kääräistä hihat ja aloitella blogin parissa. Monikulttuurisen perheen arkea, matkustelua - niin, ja sitä hääjuhlaa. Joukkoon saattaa mahtua myös ripaus (tahatonta?) ja tylsäteräistä huumoria, mutta ennen kaikkea - rennolla otteella mennään.

  Tervetuloa vilkaisemaan! :)

  Tahdoin Jo - I Already Did - https://tahdoinjo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. illicit-hiraeth.blogspot.fi
  Lukion ekalla olevan tytön lifestyle- & valokuvausblogi fiilispohjaisilla teksteillä.

  VastaaPoista
 8. ainoaxberg.blogspot.fi

  Lukiolaistytön blogi, joka koostuu niin matkustelusta, muodista, kauneudesta, sekä kaikesta siitä, mitä minä rakastan.

  VastaaPoista
 9. http://pienetajatukset.blogspot.fi/

  Kerron blogissani elämän iloisista hetkistä ja vähän niistä haasteistakin; meikkituotteiden esittelyn sijaan blogistani löytyy juttua esimerkiksi matkustelusta, vegeruuasta ja välillä syvällisempääkin pohdintaa elämästä.

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground