Elokuun kiitollisuuksia

1.9.16

Elokuu on monena vuonna ollut minulla se eniten lomakuukausi kesätöiden loputtua kuun aikana. Niin oli tänäkin vuonna. Puolivälissä kuuta pääsin aloittelemaan varsinaista kesälomaani Suomen maisemissa, vaikka sään puolesta välillä on tuntunut hyvinkin syksyiseltä. Se ei sinällään ole haitannut, sillä hellettä ja kuumuutta sain Kroatiassa ihan tarpeeksi ja aurinkoisia ja melko lämpimiä päiviä on ollut nyt elokuussakin. Oli kaiken kaikkiaan oikein mukava kuukausi, pääsi kotoutumaan kunnolla ja tekemään kaikkea kivaa.


Elokuun alussakin tuli vietettyä aikaa mökillä. Antin vanhemmat kävivät ensimmäisenä viikonloppua vierailulla ja tein sitä varten marjaisan juustokakun. Oli todella hyvää, vaikka oli maidoton ja gluteeniton.


Mökkimaisemat on jotain niin parasta.


Monena vuonna on tullut käytettyä JYY:n kalenteria, mutta tänä vuonna päätin repäistä ja tilasin Personal Plannerilta itse suunnittelemani kalenterin. Näitä näkyi joskus aiemmin blogeissa ja tosiaan tuohon saa valita oman maun mukaan aloitustekstin, sivuille to do-, tentti-, muistiinpano- tai sääpäiväkirjaboksit ja loppusivuille vuosikalenteria, muistiinpanotilaa tai vaikkapa värityssivuja, jotka itse otin omaani mukaan! Mukana tuli myös söpöjä tarroja.


Elokuun toisen viikonlopun olin töissä, minkä jälkeen lähdin kolmen kuukauden tauon jälkeen Jyväskylään. Oli oikein mukava päästä pitkästä aikaa tutuille kulmille ja kämppää järkkäilemään. Tehtiin myös kasvisruokaa Antin kanssa ja yksi kokeiluistamme oli gluteeniton hampurilainen kvinoa-linssipihvillä. Ja sain viimein hankittua pyörän itselleni sekä käytiin katsomassa Latoteatterissa Rocky Horror Show -musikaali, joka oli aivan mahtava!


Loppuviikosta monien sattumusten summana äiti oli Jyväskylässä ja kävimme perjantaina syömässä ensimmäistä kertaa nepalilaisessa Base Campissa. Oli todella hyvää kasvisruokaa, ei voi kuin suositella! Lauantai kului Designtorilla ja Rhealla risteilleissä, mistä kerroin jo aiemmin.


Samaisen viikon sunnuntaina lähdimme Pielavedelle Antin porukoita moikkaamaan. Siellä kului muutama päivä lepäillen, ruokaa laittaen ja ulkoillen. Käveltiin joka päivä tunnin mittaiset lenkit, tästä se lähtee!


Perjantaina taas matkustettiin kahdeksan tunnin verran ja ikuisuudelta tuntuneen matkan jälkeen lopulta pääsimme Helsinkiin. Sieltä kotiuduimme eilen Pihtiputaalle ja täällä menee muutama päivä. Sen jälkeen syksyiset jutut kuten opiskelujen aloitus kutsuvat Jyväskylässä. Helsingin reissusta kerron lisää omassa postauksessaan.

ELOKUUN KIITOLLISUUKSIA
❤ Ostin liput Billy Talentin keikalle ❤ Oatlyn iKaffe on loistava löytö ❤ Olin tyytyväinen kirjoittamiini juttuihin ❤ Lakkasin kynnet pinkillä ja glitterillä ❤ Antti tuli Pihtiputaalle ❤ Poimittiin mustikoita ❤ Grillattiin illalla ❤ Fitness-valkosuklaamurot on liian hyviä ❤ Saatiin pestyä matot ❤ Löysin gluteenittomat kasvispyörykät einesosastolta ❤ Pääsen osallistumaan pin-up tropical -kuvauksiin ❤ Kävin läpi vanhoja kuvia ❤ Kahvihetki takahuoneessa viimeisen päivän kunniaksi ❤ Ostin söpön karkkirasian ❤ Kävin hieronnassa ❤ Sateen jälkeen oli kiva mennä peiton alle ❤ Järjesteltiin vaatekaappimme ❤ Kahvi piristi ❤ Shutter Island oli vaikuttava elokuva ❤ Värjäsin hiukset hennalla ❤ Tehtiin uunibataattia ❤ Oli hauska katsoa telkkarista kaikkea hömppää ❤ Nähtiin kaksi söpöä supikoiraa ❤ Sain syötyä vegaanisesti seisovasta pöydästä ❤ Näin pitkästä aikaa Veeraa ❤ Juotiin iltateetä parvekkeella ❤

6 kommenttia:

  1. Eikä, sillon ku mä joskus tilasin ton persoonallisen kalenterin niin siinä ei saanu tarroja! Nyyh :( Siihen on tullu näköjään paljon uudistuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiih! :( Joo tuo sivukin, mistä noita tilataan, on nykyään ihan erilainen, joten vissiin uudistunut ihan kunnolla sitten!

      Poista
  2. Tää postaus oli ihanasti toteutettu! Ja tuli hyvä fiilis itellekin noista kiitollisuuksista mitä olit listaillu. :)

    VastaaPoista
  3. Komppaan Heliä, tuli itsellekin hyvä fiilis tätä lukiessa! :)

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground