Valon kaupunki

22.9.16

Tästä päivästä lauantaihin Jyväskylässä vietetään Valon kaupunki -tapahtumaa. Kolmen päivän aikana järjestetään monenlaisia juttuja ja ympäri kaupunkia on pystytetty erilaisia valoteoksia. Koska lähdemme Antin kanssa molemmat kotikonnuille huomenna, päätimme vielä tanssitunnin jälkeen lähteä pyöräilemään keskustaan katsomaan valotaidetta.

Ensimmäiseksi bongasimme Kirkkopuistossa Samuli Alosen ja Kari Alosen valoveistoksia. Värejään vaihtaneet veistokset olivat oikein kauniita ja halusin kuvan pallosta violetissa värissä. Varsinainen syy, minkä vuoksi lähdimme liikkeelle, oli australialaisen Amanda Parerin Intrude-valoteos eli viisi isoa valopupua.


Oli todella mukava kävellä jo viilenneessä syysillassa ja ihastella valojen ja pupujen täyttämää Kirkkopuistoa. Tanssitunnin jälkeen tehdyn pyöräilyn ja kävelyn jälkeen jaloissa tuntuu hieman. Onneksi kohta pääsee lämpimään sänkyyn tutimaan!

Nämä ja lukuisat muut valoteokset ovat esillä vielä huomenna ja lauantaina. Käykäähän jyväskyläläiset katsomassa teoksia ja nauttimassa raikkaasta syysilmasta!

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunista!♥ Kaikki valotaideteokset ovat kyllä niin ihania pimeinä iltoina! :') Vitsit noi puput ovat kyllä söpöjä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella kaunista, mä kans tykkään valotaideteoksista pimeällä todella paljon! Nuo puput oli tosi kookkaita, mutta silti niin söpöjä, hauska idea kyllä. :)

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground