Näkötornilla

15.9.16

Nuhanenäiset terkut täältä! Niinhän sitä joka vuosi käy, että syksyllä ollaan kipeänä. Tänäkin vuonna olisi ollut monta viikkoa "hyvää aikaa" sairastaa ja levätä, mutta eikös flunssa iske juuri silloin, kun pitäisi aloittaa luennoilla istuminen ja tekemistä olisi vaikka muille jakaa. No ei auta kuin ottaa rauhallisemmin heti alkuun ja jättää juttuja välistä, on vaan pakko saada levätä nyt!


Näitäkään kuvia ei ole tullut julkaistua täällä aiemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ollessamme Antin kanssa Pihtiputaalla kaksi viikkoa sitten kävimme äidin ja Villen kanssa Kivimäen näköalatornilla. Tuolla ollaan melkein joka kesä käyty retkeilemässä. Ensin kävellään noin kilometrin verran luontopolkua pitkin nuotiopaikalle, sitten laitetaan tulet pystyyn, kiivetään torniin ihastelemaan maisemia ja lopuksi paistetaan makkaraa ja syödään eväitä.Tänä kesänä tornilla tuli käytyä kahdesti. Vieraita on niin kiva käyttää tuolla katsomassa maisemia ja evästelemässä. Tällä reissullamme söimme makkaraa, maissia ja dippivihanneksia.


Tuo suon keskellä oleva lampi on niin kivannäköinen!


Mikäs sen parempaa kuin luonnossa kävely, evästely ja maisemien ihailu kauniilla säällä! Onneksi Pihtiputaalla on tällaisia luontoreittejä nuotiopaikkoineen, jotta saa käydä rauhoittumassa metsän keskellä helposti ja mukavasti. Ensi kesänä uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground