Esittelyssä uusi koti: makuuhuone ja kylpyhuone

14.2.15

Nyt on vuorossa viimeinen kämppäpostaus. En muista minä päivänä nämä kuvasin, mutta viime viikolla jossain vaiheessa kuitenkin. Makuuhuone oli erittäin haastava kuvattava, en oikein ole tyytyväinen mihinkään otokseen. Otin kuvia salamalla ja ilman, sälekaihtimet oli auki ja kiinni, valo lampussa ja pois päältä, mutta mikään ei ollut erityisen hyvä joka nurkan kuvaamiseen. Mutta ei voi mitään, ehkä näistä jonkinlaista käsitystä kuitenkin saa.Sänky on vuoden vanha investointi, sen hommasin edelliseen kämppään siinä vaiheessa kun vuodesohvalla nukkuminen alkoi käydä lopullisesti hermoille. Sen päällä on ysiluokalla itse ommeltu tilkkutakki. Jalkalamppu on Antin.


Meillä on asunnossamme kaksi työpöytää, yksi molemmille. Minun monia, monia vuosia vanha työpöytäni on makuuhuoneessa. Hirveästi ei siinä tänä aikana ole tullut istuskeltua, kun datailen aina olohuoneen sohvalla, mutta onpahan paikka, jos tarvetta ilmenee.


Antin rujokaapin päällä on meikän pehmoleluja. Ne tuovat ihan kivan oman lisänsä huoneeseen.


Sattumalta meillä molemmilla oli Ikean mustat pikkupöydät asunnoissamme, joten on nyt sitten sopivasti samanlaiset yöpöydät meillä.


Tämä Ikean valkoinen hyllykkö on Antin kämpiltä. Minä olen ominut osani siitä aika tehokkaasti korupuineni, peileineni ja purnukoineni.


Meidän asunnostamme löytyy siis kerroksellisuutta ihan hyvin, mikä tulee esille makuuhuoneen ja kaappien ovissa. Tapettien vuosilukua en osaa sanoa, mutta noiden ovien täytyy olla peräisin 50-luvulta, jolloin talo on pykätty pystyyn.


Viimeinen kuva on kylpyhuoneesta, jossa on vessa, suihku ja pesukone melkoisen pienessä tilassa. Säilytystilaa tuolla on peilikaapissa, nurkan kaapissa sekä pienessä punaisessa korivaunussa, jonka me hommasimme Prismasta. Siivousvälineet ovat viehkeästi pesukoneen ja suihkukaapin välisessä tilassa, muutakaan paikkaa kun siille ei löydy. Ihan hyvin tuollakin mahtuu kaikki olemaan, mutta kämpän suurimmaksi epäkohdaksi sanoisin kuitenkin kylpyhuoneen ja suihkukaapin pienen koon.

Tällaisessa kämpässä me siis asumme. Nyt on yhteisen asuminen alkuvaiheet asunnon kuvaamisen muodossa tallennettu muistoksi myöhempiä aikoja varten. Hauskaa lauantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ah mää oon aina niin kade puukuvioisista lattioista, kun meidän opiskelijaluukusta ei semmosia hienouksia löydy! :D

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground