Every smiling woman is beautiful

2.5.15

Nyt on lauantai eli tasan viikko sitten oli suuri päiväni Helsingissä. Pin-up.fi -mallitoimiston kolmannen mallikurssin kuvauspäivä, jota varten me kurssilaiset olimme harjoitelleet meikkien ja hiusten tekoa kuten täällä blogissakin on ilmennyt. Heräsin seitsemän aikaan värkkäilemään naamaa ja tukkaa, mutta harjoittelustani huolimatta niitä ei sellaiseen hyväksytty, vaan sain vähän apua meikkien kanssa ja hiusten kanssa vähän enemmänkin. En pistänyt pahakeseni ollenkaan, parempi vain, että kokeneemmat kävivät tämän karvakasan kimppuun, että siitä jotain järkevää saatiin aikaiseksi.


Helsinkiin menimme Antin kanssa jo torstai-iltana ja perjantai kului kaupungilla pyöriessä ja Antin siskon kämpillä koomaillessa. En ollut ihan parhaassa terässä sinä päivänä, enkä halunnut väsyttää itseäni kuvauspäivää varten, joten kävimme vain parissa kaupassa. Lounaaksi nautimme Helsingin Hard Rock Cafen burgerit, yhteensä annoksiemme hinta oli vain kympin eli ei paha ollenkaan. Stockmannin kakkuosastolla mä aloin väsyneenä valitella, kuinka sieltä ei löytynyt mitään gluteenitonta herkkua. Antti sitten häippäsi yhtäkkiä ja jätti minut sohvalle istumaan. Palatessaan hänellä oli mukana kaksi leivosta, joista toinen oli gluteeniton. Siinä oli söpö joutsen ja se maistui ihanalta. Oih, miten tuo yksi jaksaakaan minua.

Lauantaina oli sitten suuri päivä. Jyväskylässä aiemmin asunut, sittemmin Turkuun karannut Laura auttoi ottamaan kännykkäkuvia kulisseissa. Aivan ihana asukokonaisuus ja aurinkoinen hymy hänelläkin - kuten kaikilla muillakin kuvattavilla. Iltapäivällä, kuvauspäivän jälkeen kävimme Lauran ja parin muun pin-up -tyttösen kanssa syömässä ja terassilla istuskelemassa. Jatkoimme rentoa noutkuilua vielä Antin kanssa ja kävimme nopsaan lautapelit.fi-kaupassa, jossa oli aivan ihana Carcassonne-aiheinen seinäkoriste (piti ottaa kuva ja raportoida Suskille, mun lautapelikaverille ♥).

Kuvaaja: Linda Lipponen
Paikka: Ibero
Mallitoimisto: Pin-up.fi

Ja sitten itse kuvauspäivän tulos, dadaa! Ensimmäinen kunnon studiovermeillä otettu pin-up- / tai mikä tahansa kuva. Olen tähän otokseen melko lailla tyytyväinen, vaikka ainahan sitä omasta kuvastaan pientä paranneltavaa löytää. Meikki ja hiukset ovat kuitenkin buenot ja tuo mekko oli hyvä valinta. Jess!

Kuvaaja: Linda Lipponen
Paikka: Ibero
Mallitoimisto: Pin-up.fi

Tässä koko meidän porukkamme: kurssilaiset, valmentajat sekä itse iso pomo Sini Ariell. Nuo kaikki naiset on ihan huikeita. Siinä ne hymyilevät ja näyttävät tyrmäävän hyviltä kaikista elämässään kohdanneista vastoinkäymisistä huolimatta. Ja sehän koko tämän pin-up -homman pointti onkin - hymyillä, hyväksyä itsensä sellaisena kuin on ja tuntea kauneus, joka itsestä löytyy. Suurin osa otoksen naisista ei täytä nykyajan länsimaisia kauneusihanteita, mutta onko se ensimmäinen asia, johon kuvassa kiinnittää huomion. Ei, vaan se on hymy ja iloinen mieli. Hyväksytään siis kaikki itsemme juuri tällaisena, sillä me olemme oikeasti todella kauniita. Kunhan sinä uskot sen, niin sen uskovat kaikki muutkin.

4 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground