Pin-uppia Road Housessa

11.5.15

Heipä hei! Tänään oli viiden tunnin luento muutamalla pikku tauolla ja nyt väsyttää rutosti. Vaikka töitä ei nyt kesälle olekaan tiedossa, on silti hommaa kuitenkin luvassa tuon tänään alkaneen kesäkurssin muodossa. Jospa se nyt olisi sitten myös antoisa, eikä pelkästään työläs kokemus.


Viikonloppuna oltiin ihan muissa tunnelmissa, kun minä ja äiti ajelimme Pihtiputaalta Härmään, Powerparkiin. Road House -kauppakeskuksessa kun mallitoimisto pin-up.fi järjesti Sinä olet tärkeä -tapahtuman ja meikä pyöri mukana.


Tapahtuman keskiössä oli makeoverit, joissa kaikki ihanat halukkaat naiset saivat itselleen pin-up -meikin ja -kampauksen sekä valokuvan muistoksi päivästä. Raudat kärysivät, hiuslaakkaa kului ja meikkipöytä meni sekaisin naisten kauniiden piirteiden tullessa esiin. Hymyt olivat ihanaa katsottavaa.


Meikän päivä kului houkutellessa ihmisiä alkuzumbaan ja heiluessa esimerkkinä, arvontalippujen tarjoamisessa ja syömisessä. Road Housessa sai ihanaa perunamuusia ja lihapullia sekä suklaata, nam!


Ja mikä kaikkein tärkeintä, osallistuin muotinäytökseen! Ihan ensimmäistä kertaa eläissäni kävelin catwalkilla. Esittelimme Muotiputiikki Helmen ihania pin-up -mekkoja ja haalareita. Kyseisiä asuja kun myydään Road Housen vaateliikkeessä muiden tuotteiden ohella.


Näiden tyttösten kanssa (ainoastaan yksi puuttuu kuvasta) touhusimme ja esiinnyimme lavalla. Ihania naisia kaikki.


Rakastuin tuohon esittelemääni mekkoon niin kovin, että ostin sen itselleni. Kukkaro kiitti -30 % alennuksia, jotka Muotiputiikki Helmen tuotteisiin oli lätkäisty. 55 eurolla sain tuon ihanan Marianne-mekon kotiin mukaani.

Launataina emme jaksaneet ajella illalla enää kotiin, joten menimme yöksi Powerparkin hotelliin. Aamulla söimme ruhtinaallisen aamupalan ja ajelimme päivällä kotiin viettämään pientä äitienpäivän kahvihetkeä ennen kuin minä lähdin ajelemaan takaisin Jyväskylään.

Viikonlopusta jäi ihan hirveän hyvä mieli. Mä olen niin onnellinen, että olen päässyt mukaan näihin pin-up -touhuihin. On nimittäin aika huikeata liihotella meikeissä ja mekossa tekemässä hyvää mieltä ihmisille. Muistakaa, että jokainen hymyilevä nainen on kaunis!

4 kommenttia:

 1. Oi kun kuulostaa kivalta päivältä!:)
  Ja kaunis sinä!:)

  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oi kun kuulostaa kivalta päivältä!:)
  Ja kaunis sinä!:)

  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground