Kirppispäivä

23.5.15

Heipä hei! Nyt kuolettaa ja kovasti. Koko päivä on tullut touhuttua kovasti, mutta energiaa saa ruoasta sen kokonaiset 1200 kcal, joten nyt meinaa ottaa vähän koville. Ehkä elämä hymyilee jälleen, kunhan jaksan nousta jääkaapille hakemaan rahkaa. (Tai sitten ei....)

Mutta siis, tänään oli oikein kiva päivä. Heräsin aamulla reippaasti yhdeksän aikaan ja lähdimme Antin kanssa Veturitalleille. Siellä kun järjestettiin blogi- ja hyviskirppikset.


Porukkaa oli liikkeellä oikein mukavasti. Vähän ehkä liikaakin myyntipöytiin nähden. Välillä oli nimittäin aika hankala päästä katselemaan tavaroita, kun ei huvittanut oikein tungeksia. Mitään ei kuitenkaan oikein löytynyt, sillä kuuluisat bloggarit ovat vähän eri kokoa kuin meikäläinen. Mutta Antti pongasi potion-pulloksi ristimämme karahvin kolmella eurolla.


Aamulla oli ihan surkea sää. Tuuli kovasti ja oli kylmä. Kävelimme kuitenkin autolta urhoollisesti Matkakeskuksen kautta Veturitalleille ja sieltä Lutakkoon tsekkaamaan rock-kirppistä ainoastaan tajutaksemme, että olimme liikkeellä tunnin liian aikaisin. Ei auttanut kuin lähteä kotiin.


Koska aikaa oli hyvin, kävimme Motonetissä hankkimassa Antille uudet pyörän ketjut. Aurinko alkoi sillä välin paistaa ja teimme pienen ajeluretken Jyväskylän hienoimmille suburbia-alueille Kortemäelle ja Haukkalaan. Jos elämässä onnistaisi taloudellisesti, hankkisin kyllä jälkimmäisestä sellaisen pienen kartanon täydellisellä pihamaalla.


Sen jälkeen kävimme kaverin ja hänen poikaystävänsä kanssa Lutakossa vilkuilemassa kirpparin tarjontaa. Mukaan lähti vegaanisia ruokaohjeita ja uusi, suloisen vanhemman naisen ompelema pilkullinen kangaskassi.

Ruoan jälkeen lähdin kolmen kaverini kanssa Mysteeri -nimiseen escape room -seikkailuun. Emme nimittäin saaneet sopivaa aikaa siihen ihka ensimmäiseen jyväskyläläiseen escape roomiin, Wayoutiin. Köröttelimme sitten Savelaan ja kävimme tutkailemassa Siirin huoneen arvoituksen. Oli ihan huisin hauskaa! Suosittelen kyseistä aktiviteettiä jokaiselle!

Escape roomin jälkeen käväisimme Hemingway'sissa teellä ja ajelin bussilla kotiin. Nyt väsyttää, mutta ei saa nukuttaa vielä, kun Euroviisut ovat vasta aluillaan! Ehkä mä syön maitorahkani ja piristyn. Hauskaa loppuiltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground