Syksyn tavoitelistan tarkastus

5.12.18


Tein syyskuun alussa postauksen, jossa laadin itselleni tavoitelistan syksylle. Koska on joulukuun alku, ollaan virallisesti siirrytty talven puolelle, vaikka lunta ei näykään vielä. Tai no itse asiassa tällä hetkellä maassa on ehkä kaksi milliä lunta, mutta päivällä ei vielä ollut, kun otin kuvan parvekkeelta. Mutta koska talvi on nyt saapunut, on aika tarkastaa, miten hyvin syksyn tavoitteet oikein täyttyivätkään!

Tee gradua mahdollisimman paljon eteenpäin ja mieluusti ihan valmiiksi asti!
Kyllä vain! Kolme viikkoa sitten sain graduni valmiiksi ja palautin sen lopulliseen arvosteluunsa. Arvosanaa odottelen tällä hetkellä erittäin kuumeisesti! Voin ilolla sanoa, että tämä kohta täyttyi!

Vietä hauska viikonloppu Antin kanssa Raumalla!
Tämäkin toteutui. Lähdimme Antin kanssa syyskuun alussa reissuun Raumalle ja hauskaahan siellä oli. Käy kurkkimassa enemmän tunnelmia täältä.  

Yritä vihdoinkin saada rutiinia kodin järjestyksen ylläpitoon! X
Nyt on vähän tullut jo rutiinia järjestyksen ylläpitoon. Tehdään Antin kanssa vuorotellen aina jotain niin ettei kovin pahoja kaaoksia ole jäänyt pyörimään kovin pitkäksi aikaa. Parannettavaa tässä kuitenkin on edellenkin aika paljon, sillä liian usein tämä kämppä näyttää siltä, että hurrikaani olisi kulkenut ohi, joten tämä kohta ei onnistunut.
 

Osallistu tai järjestä itse lautapeli-iltoja!
Tämä kohta täyttyi oikein kunnolla, sillä syksyn aikana tuli pelailtua aika paljonkin lautapelejä erilaisissa porukoissa. On pelailtu vantaalaisen ystäväpariskunnan, Antin serkun ja hänen tyttöystävänsä sekä erään Antin ystävän kanssa. Lautapelit on kivoja!

Käy Jyväskylässä ja Pihtiputaalla ainakin kolme kertaa ja näe mahdollisimman paljon perhettä ja ystäviä noilla reissuilla!
Kävin Pihtiputaalla ja Jyväskylässä syyskuussa, lokakuussa ja marraskuussa, joten tämäkin kohta täyttyi. Näin Jyväskylässä ystäviä ja Pihtiputaalla vietin aikaa perheen kanssa. Jouluksi menen toki taas Pihtiputaalle!

Järjestä valokuvaussessioita joko niin että olet itse mallina tai valokuvaajana!
Itse en päässyt syksyn aikana malliksi, mutta toimin valokuvaajana kolmessa eri kuvaussessiossa. Kuvailin syyskuun alussa Säden kanssa, syyskuun lopssa Säden ja hänen siskojensa kanssa sekä lokakuun lopulla Ronjan kanssa. Tämä kohta toteutui siis aika hyvin!

Käy lenkkeilemässä ja frisbeegolfaamassa silloin kun voimia riittää!
Antin kanssa kävin muutamaan otteeseen frisbeegolfaamassa, samoin äidin sekä Ilonan ja Antin kanssa. Lenkkeily ei niin hyvin lähtenyt, mutta kävin myös ulkoilemassa jonkin verran. Tavoitteena olikin liikkua voimien mukaan, niin lasken tämän toteutuneeksi.

Pidä blogin postaustahti yhtä aktiivisena kuin kesälläkin!
Kesällä julkaisin 18 postausta ja syksyn aikana 16, joten melkein yhtä paljon sain postailtua syksyllä! Tämä on mielestäni ihan hyvä määrä siihen nähden, että kirjoitin gradua hirveää tahtia!

Leivo juustokakkua!
Leivoin yhden suklaajuustokakun syksyn aikana, joten tämäkin kohta toteutui!

Hanki uusia tuttavuuksia, kavereita tai ystäviä pääkaupunkiseudulta!
Kyllä, olen löytänyt yllättävänkin paljon uusia kavereita täältä. Olen ollut aktiivinen monilla eri tavoin ja tämä on tuottanut onneksi hedelmää!

Ime itseesi tietoa ja inspiraatiota Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen opiskelijajärjestön järjestämillä SYYspäivillä Turussa!
SYYspäivillä oli oikein hauskaa ja sain sieltä paljon vinkkejä työnhakuun. Kävinpä myös todennäköisesti viimeisillä opiskeluaikaisilla sitseillä!

Käy valokuvaamassa syksyistä luontoa! X
Tämä kohta jäi täyttymättä. Luontoon ei tullut lähdettyä kuvaamaan valitettavasti tänä syksynä.

Tee jotain kivaa syntymäpäivänä!
 Syntymäpäivänäni olin Pihtiputaalla ja kävin äidin ja Janskun kanssa syömässä pizzaa. Tein myös suklaa-kinderkakun ja sitä myös maistelin illallisen jälkeen!

Tee vapaaehtoistatyötä omien voimavarojen mukaan!
Olen mukama Pääkaupunkiseudun Planin vapaaehtoisissa ja Zero Waste Finlandin toiminnassa ja olen saanut tehtyä jonkin verran juttuja molempien organisaatioiden riveissä!


Teitkö sinä syksylle tavoitelistaa?

4 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground