Jyväskylässä Jennyn kanssa

2.8.17

Eräänä kesäiltana päätin tehdä jotain erikoista ja kutsuin blogiystäväni Jennyn käymään luonani Jyväskylässä. Eräs hänen kirjoittamansa postaus kosketti minua kovasti ja halusin päästä juttelemaan, viettämään aikaa ja tutustumaan tähän tyttöön. Enkä kadu ollenkaan, että tein niin. Meillä oli oikein hauskat pari päivää, jotka vietimme aurinkoisessa rallikaupungissa. Ohjelmassa meillä oli burgereiden syöntiä Jalossa, kuvailua alppiruusupuistossa, Vesilinnan näkötornissa piipahtamista, Toivolan vanhaan pihaan tutustumista, toisten burgereiden nauttimista Taikurissa, yliopistolla ja Kirkkopuistossa käppäilyä, autolla ajelemista, tortillojen tekoa ja juttelemista. Harvoin tapaa ihmisiä, joiden kanssa on ensi hetkestä lähtien niin helppo olla ja jolle voi puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä. Välillä minulla meinasi väsymys hieman painaa, mutta yritin olla välittämättä siitä liikaa ja nauttia kesäisestä vapaasta viikonlopusta Jyväskylässä seikkaillen. Kukaan ei ainakaan kyllästynyt, kun kaksi bloggaajaa yhdessä pysähtyi koko ajan kuvailemaan jotakin. Oli muutenkin hyvin kiireetön olo ja vaikka rauhassa liikeellä oltiinkin, ehti Jenny saada aimoannoksen Jyväskylää tutustuttavaksi niin auton ikkunasta katsottuna kuin käveltynä ja minun höpöttämisen avulla. Oli hauska esitellä kaupunkia siellä ensi kertaa käyvälle. Onneksi aurinko paistoi ja kesä pisti meille parastaan.


Millaisia kesäviikonloppuja te olette viettäneet?

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, teillä näyttää olleen mukavat pari päivää :) Blogituttujen kanssa on aina ihanaa päästä höpöttelemään, kun ollaan niin samalla aaltopituudella monista asioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Sepä se, on yhteinen mielenkiinnon kohde jo siinä bloggaamisessa, niin pääsee helposti juttelemisessa liikkeelle. :)

   Poista
 2. Huippua et saitte yhteistä aikaa järjestymään! :)

  VastaaPoista
 3. Blogiystävät on kyllä huippujuttu ja muutenkin kivaa kun vielä aikuisena löytää uusia ystäviä :) Ensi kesänä kyllä suuntaan alppiruusupuistoon, nyt myöhästyin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihanaa tutustua uusiin ihmisiin ja löytää ystäviä! :) Kannttaa käydä siellä, minäkään en ole kukkimisen aikaan siellä koskaan ollut ja nytkin vähän myöhästyttiin, mutta ihan kiva kuvauspaikka joka tapauksessa se on. :)

   Poista
 4. Kuulostaapa mukavalta viikonlopulta! Minun viikonloput ovat menneet lähinnä perheen kanssa. Mitään ihan omaa en ole koko kesänä tehnyt. Ensi viikonlopulle olisi suunnitteilla omaa aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli! :) Perheenkin kanssa olette varmasti tehneet vaikka mitä mukavaa yhdessä. :) Hyvä, että omaakin aikaa kuitenkin järjestyy!

   Poista
 5. Kuulostaa että teillä oli tosi hauskaa yhdessä! :) Enkä yhtään ihmettele, olitte molemmat tosi mukavia kun nähtiin :) Ja nää postauksen kuvat on aivan ihania!! Etenkin noi susta ja Jennystä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli tosi kivaa! :) Kiitos paljon kehuista! ♥ Toivottavasti päästään syksyllä näkemään koko porukalla ja viettämään aikaa enemmänkin yhdessä! :)

   Poista
 6. Ihania kuvia ja kuulostaa oikein mukavalta viikonlopulta :) Mun viimeisimmät viikonloput on mennyt häissä ja opiskellessa.

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Oli kyllä kivaa! Mukavaa, että olet päässyt käymään häissä, kesäjuhlat on aina hauskoja. :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground