Klipsuttimesta kiva yksityiskohta asuun

4.8.17

Moikka! Tällä kertaa tulin kertomaan teille Klipsuttimesta, kätevästä asujen kohentajasta ja koristajasta. Klipsuttimen avulla saa neuleet, huivit ja löysät jakut kiinnitettyä kätevästi ja kauniisti. Kokeilin tänään äidin kanssa erilaisia asuja, joihin Klipsutinta voisi käyttää.


Klipsutin on Tuire-Sini Koskisen kehittelemä tuote, jossa on tehty vanhasta ideasta uutta ja modernia. Tuire-Sini rakastaa neuleita, joiden kanssa voi joskus kuitenkin tulla hankaluuksia, kun tuulee tai helmat jää muuten kiinni jonnekin. Tästä idea sai alkunsa ja nyt Klipsuttimella on oma verkkokauppa. Tämän lisäksi Klipsuttimia voi löytää ympäri Suomen erilaisista tapahtumista. Tuire-Sini on käsityöläinen ja toiminut yrittäjänä lähes kymmenen vuoden ajan.


Klipsuttimet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa Hyvinkäällä. Verkkokaupassa on saatavilla kolmeatoista erilaista Klipsutinta. Kaikissa on kaksi kiinnikettä, jotka pysyvät lujasti kiinni niin ohueammassa kuin paksummassakin vaatteessa. Kaikissa muissa paitsi yhdessä mallissa on hopeiset kiinnikkeet, kun taas yhdessä mallissa ne ovat mustat ja pyöreät. Kiinnikkeiden välissä olevat koristeet vaihtelevat erivärisistä helmistä erilaisiin kuviollisiin välikappaleisiin. Valittavana on useita eri värejä sekä hauska pingviinikuvioinen Klipsutin. Heinäkuussa verkkokauppaan on tullut uudenlaisia malleja, joita ei ollut saatavilla vielä silloin, kun valitsin omani. Kaikki saatavilla olevat mallit löytyy täältä.


Itse valitsin Stella-nimisen Klipsuttimen, jossa on valkoinen ja kaksi hopeista helmeä. Valitsin sen, koska se on väreiltään simppeli, mutta silti erittäin kaunis ja sopii useampaan erilaiseen asuun. Saatuani paketin olin oikein tyytyväinen valintaani. Klipsutin myydään kauniissa mustassa pahvirasiassa.


Klipsutin on todella kätevä, koska pidän löysistä neuleista, enkä tykkää pitää niitä napitettuina kiinni. Joskus vapaana liehuvat helmat saattavat olla kuitenkin epäkäytännölliset, jolloin Klipsuttimen kaltainen kiinnityssysteemi on oikein kätevä. Koska siinä on helmiä, se on kaunis asuste ja näyttävä yksityiskohta asuun. Sitä voi kokeilla myös huivien kietomisen viimeistelyyn, nimikorttien kiinnittämiseen ja jopa avaimien karkaamisen estämiseen. Klipsutin on todella jämäkkä ja pitää tiukasti kiinni. Se ei kuitenkaan jätä jälkiä vaatteeseen.


Halusin lähteä tähän yhteistyöhön mukaan, sillä Klipsuttimessa on mielestäni nerokas idea. Olen joskus miettinytkin, että olisi mukava kiinnittää neuleita jotenkin muuten kuin napittamalla ja tässä on vastaus ongelmaan. Yhteistyö on muutenkin mieluinen, sillä kannatan suomalaista suunnittelua ja käsityöläisyyttä. Kyseessä on siis kaikin puolin oikein oiva tuote!


Loppuun vielä pieni yllätys teille lukijoilleni. Sain Tuire-Siniltä yhden Klipsuttimen itselleni ja toisen teille arvottavaksi. Halusin ottaa arvottavaksi samanlaisen mallin, jonka valitsin itselleni, joten tarjolla olisi yksi valko-hopeinen Stella yhdelle onnekkaalle.


Arvonnan säännöt
Yksi arpa: Laita sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään.
Kaksi arpaa: Lisäksi olet lukijani joko Bloggerissa tai Bloglovinissa.
Osallistumisaikaa on ensi viikon suununtaihin 13.8. klo 23.59 saakka.
Vähäisen osallistumisen vuoksi jatkan osallistumisaikaa sunnuntaihin  20.8. klo 23.59 saakka.
Arvonnan suoritettuani olen sähköpostilla yhteydessä voittajaan.

Arpaonnea kaikille!

4 kommenttia:

 1. sari.patamaa@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 2. Kauniin klipsun olet valinnut. Hyvin käytännöllinen. Kävi hyvin teidän asuihinne.
  Pirjo.Viinikainen@me.com

  VastaaPoista
 3. Mä olen osallistunut kaikkiin Klipsutinarvontoihin, joita olen blogeissa nähnyt ja edelleen olen iman Klipsutonta :O Eli yhdellä arvalla mukana rosamiii@gmail.com Stella on niistä kyllä ihanin!

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground