Väriä harmauteen

30.11.18

Heipä hei taas! Koska muuttoni pääkaupunkiseudulle oli aika monelta osin hyppy tuntemattomaan, on se avannut ovia uusille mahdollisuuksille. Ystäviä kun ei täällä päin hirveästi minulla ennestään ollut, ryhdyin heti aktiivisesti etsimään uusia. Ja onnekseni olen uusia kavereita jo löytänytkin! Yksi heistä on pirteän rempseä Ronja, jonka kanssa ei ole koskaan tylsää. Ensimmäisellä tapaamiskerralla kerroin harrastavani valokuvausta ja hän suostui oikopäätä mallikseni. Lähdimme sitten kuvailemaan eräänä lokakuun lopun iltapäivänä Helsingin keskustaan. Sää oli ankean harmaa ja vettä satoi, mutta saimme silti otettua oikein kivoja kuvia.


Kuvailimme Senaatintorilla ja Tuomiokirkon rappusilla. Meillä oli vaikka ja mitä suunnitelmia lähteä vähän kauemmas kuvailemaan, mutta koska sää oli aikamoisen hankala, pysyttelimme keskustassa. Senaatintori onkin oikein kuvauksellinen ympäristö!


Ronja ei ole aiemmin kuvattavana kuulemma ollut, mutta siitä huolimatta hän oli oikein hyvä malli. Ronjan kanssa oli helppo kuvata ja hän osasi poseerata hyvin. Olemme suunnitelleet jo pitkään uutta kuvausreissua. Toivottavasti se onnistuu pian!

Mitä mieltä te olette meidän kuvaussession tuotoksista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground