Auringon säteitä

11.9.18

Viime viikon torstaina elin jännittäviä hetkiä, kun istuskelin Talvipuutarhan edessä sijaitsevalla penkillä. Aurinko paistoi ja minulla oli kuuma, sillä olin kavunnut juuri pienen ylämäen puutarhalle. Ihmisiä istuskeli penkeillä ja käveli ohi. Liikenne soljui eteenpäin kauempana isommalla tiellä, mutta puutarhassa oli erittäin rauhallista. Paitsi minun sisälläni, kun odottelin malttamattomana erästä. Uskaltauduin nimittäin aiemmin laittamaan instagramissa viestiä bloggaajalle, jota olen seurannut jo pidemmän aikaa. Olin todella innoissani, kun hän suostui kuvauspyyntööni. Nimittäin Pin The Fuck Ups -blogin hurmaava Säde aka Miss Ruki Ver!


Sovimme kuvaustreffit Talvipuutarhalle alkuillalle, mutta kävikin niin ikävästi, että paikka oli auki vain kolmeen. Emme siis päässeet ollenkaan sisälle, mutta sehän ei haitannut, koska ulkona oli niin ihana sää ja Talvipuutarhan edustavalla oleva Kaupunginpuutarha on niin kaunis.


Pidän ihmisten kuvaamisesta kovasti, koska jokainen kuvauskerta on erilainen. Jotkut mallit ovat hermostuneita ja heiluvat, kun eivät osaa olla paikoillaan linssin edessä. Toiset asettuvat luontevasti kameran eteen. Ja jokaisesta saa todella kauniita kuvia. Ihmiset turhaan hermoilevat kameran edessä olemista.


Säden kuvaaminen oli kuitenkin todella helppoa! Eikä se tietysti ihme olekaan, onhan hän ollut aiemminkin kameran edessä ja kuvannut blogiin materiaalia. Mutta ei se ole pelkästään sitä. Toiset vain asettuvat kuvattavaksi ja se on siinä! Se on kuvauksellisuutta. Katsokaa vaikka tuota ylläolevaa kuvaa!


Oli hauskaa, että Kaupunginpuutarha tarjosi niin monipuolisesti erilaisia kuvauspaikkoja. Siellä pääsi kukkaistunnelmiin, poseeraamaan porraskaiteeseen nojaten ja pujottautumaan lehdettömään pensaaseen. Aurinko leikitteli eri kulmissa luoden jokaiseen kuvaan oman sävynsä.


Aiomme mennä Säden kanssa uudestaankin kuvailemaan. En malta odottaa sitä, kun jo ensimmäisellä kerralla saatiin aikaan näin kivaa jälkeä! Katsotaan, mitä kaikkea me vielä keksitäänkään!

Mitä pidätte Säden poseeraustaidoista?

14 kommenttia:

 1. Siis mää en kestä miten upeita kuvia oot ottanut! Säde on niin säteilevän kaunis! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia; ihana malli, ihana paikka ja kertakaikkisen ihana valo! Ja Säde sädehtii kuvissa, osaa totta tosiaan poseeraamisen taidon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! ♥ Säde tosiaan osaa tämän homman! :)

   Poista
 3. Mielettömän upeita kuvia! :) Ja tuo puutarha näyttää kauniilta kuvauspaikalta. Ihanaa kun bloggaajat pitää yhtä ja löytävät toisensa, kuvausapu on varmasti aina mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Joo tosi kiva tehdä yhteistyötä muiden bloggaajien kanssa. :) Enemmänkin sitä mieluusti tekisin!

   Poista
 4. Näyttää ensinnäkin ihanalta toi paikka 😍 Nää kuvat on myös tosi onnistuneita ja kivan erilaisia!! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi upeita kuvia ja niin kaunis malli! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia! :)

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground