Arboretumin kukkaset

4.9.18

Kaksi viikkoa sitten matkustin junalla Tampereelle ystäväni Suskin luokse. Aikaa oli edellisestä tapaamisesta kulunut melkein vuosi, joten oli todella kiva päästä taas touhuamaan kaikkea yhdessä. Vaikka Suski on valitettavasti bloginsa sulkenutkin, haluttiin mennä kuvaamaan varsinkin kun mukanamme oli ihana Emilia, joka myös kirjoittaa blogia. Ratinassa tehdyn shoppailukierroksen ja Kung Food Pandassa syödyn tuhdin lounaan jälkeen suuntasimme Hatanpään Arboretumille, joka on ehdoton kuvauspaikka Tampereella kameran kanssa liikkuessa. Ihailimme kukkasia ja nautimme auringonpaisteesta, vaikka välillä meinasikin tuulla aikamoisen paljon. Kuvia tallentui kameran muistikortille ihan kiitettävä määrä.

Suuret kiitokset Suskille minun kuvaamisestani! ♥

 
Emilia kirjoittaa How beautiful love can be -blogia ja otimme Suskin kanssa paljon kuvia, jotta hän sai materiaalia blogiinsa. Puitteet olivat oikein kauniit ja malli oli innokas, joten mikäs sen parempaa.


Olen tosi onnellinen siitä, että viime kesänä tuli otettua niin paljon kivoja kuvia erilaisissa ympäristöissä. Kesä on aina kuvausinnon kannalta parasta aikaa, kun on paljon valoa ja lämmintä ja luonto antaa parastaan. Viime kesänä välillä kuumuus toki verotti voimia, mutta onneksi kuitenkin jaksoin kuvailla ja olla mallinakin. 


Nämä kaariportit olivat aivan ihana kuvauskohta. Arboretumissa on niin paljon kaikkea kaunista!


Kännykät ja kamerat olivat kovassa käytössä koko vierailun ajan.


Saatiin myös otettua yhteiskuva meistä kolmesta retken päätteeksi. ♥

Olipas kiva käydä läpi näitä aurinkoisia kuvia. Kyllä voi kahdessa viikossa sää muuttua täysin. Ainakin pääkaupunkiseudulla on ollut niin harmaata ja syksyistä kuin olla voi. Syksy saa toki tulla jo, mutta kyllähän tuota auringonpaistetta silti jää kaipamaan.

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia sait napattua. Oli kyllä kiva kuvausreissu!

    VastaaPoista
  2. Mä taisin instagramista katsellakin, että kävit täällä päin! Ihania kuvia oot räpsinyt ja Arboretum on kyllä meikäläisen yks suosikkipaikka Tampereella. ♥ Oon muuttamassa tohon suht lähelle (tai no... lähelle ja lähelle, noin 3-4km päähän, mutta kumminkin :D), joten voin kuvitella kävely- ja pyörälenkit noissa maisemissa viimestään ens keväänä! Tuli muuten mieleen, että olis ihana joku kerta kahvitella, jos oot tulossa tänne päin tai mä oon käymässä siellä Jyväskylässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuun muuten vähän myöhässä nyt tän Jyväskylän kanssa, koska muistin vasta, että sähän muutit Vantaalle... :D No mutta kumminkin!

      Poista
    2. Arberetum on ihan mahtava paikka. ♥ Kiva, että pääset lähemmäs asumaan niin saat helpommin nauttia noista maisemista. Joo Vantaalla olen kohta jopa kuukauden asunut. :D Kahvihetki olisi todella kiva joko Tampereella tai täällä pk-seudulla, jos sinä satut tänne joskus eksymään! Laitellaan viestiä! :)

      Poista
  3. Oho, mää en koskaan kommentoinut tätä! :’D Ihania kuvia ja oli niin hieno päivä teiän kanssa! <3 Itekin sain vihdosta viimein koottua tätä postausta, tai oikeastaan tästä tulee kaks eri postausta. Toinen on semmonen BTS-tyyppinen selostus päivästä, ja toisessa on mun kuvia ja kukkia pelkästään ja tekstinä varmaan biisin sanoja ja yleistä flow’ta... Kiitos viä sulle kuvaamisesta ja hauskasta päivästä, näin kuukausi tapahtuneen jälkeen! :) <3

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground