Mitä elämä on?

13.1.16

Se on suuria haaveita. Onnistumisia. Itsensä kehittämistä. Eteenpäin kulkemista. Esteiden raivaamista tieltä.


Tai sitten se on ihana ystävän lähettämä kirje, johon vastata. Sivua vaille valmis tiivistelmä naisten ja miesten epätasa-arvosta työelämässä. Päiväkirja, johon kirjoittaa kaikki päässä virtaavat ajatukset.


Tai se on sairauspäiviä sängyssä valkoinen huivi kaulassa makailua ja Bloglovinin lukemista. Kurkkukipua ja turhautumista. Teen juomista ilman sokeria.


Tai se on valojen leikkiä ikkunassa ja katossa. Täysillä paahtavat patterit, jotta kämppä lämpeäisi. Uusi sohvapöytä, jonka päällä kynttilät luovat valoaan.


Tai se on ympäristötaloustieteen tenttiin pänttäämistä. Iso kasa paperia täynnä tietoa, joka pitäisi oppia. Valkoiset, kimalteiset kynnet. Haalistuneet hiukset, jotka kaipaavat värjäämistä. Miljoonas kananmunan valkuiainen lautasella.

***

What life is? It is big dreams. Achieving things. Self development. Going forward. Moving blocks off your way.

Or it is lovely letter from friend which you want to answer. Almost ready summary about the inequality of men and women on working life. Diary to write all the things flowing in mind.

Or it is sick days lying on bed wearing white scarf and reading Bloglovin. Aching throat and frustration. Drinking tea without sugar.

Or it is playing lights on window and ceiling. Heater on full power so we had warm flat. New sofa table and candles on the top of it spreading light.

Or it is cramming for exam of environmental economics. Big pile of paper containing knowledge to learn. White glittery nails. Faded hair waiting for colouring. Millionth egg white on plate.

I can't tell you more at the moment but I have big dreams for my next summer. That's why I'm going to write sometimes English translations for my posts to training my writing skills. What would be better place to start refreshing my English writing than doing it in this blog!

4 kommenttia:

  1. Hauska postaus sisältäen syvällistä pohdintaa, mutta samalla sitä mitä arjessa nyt tapahtuu. Parasta<3

    VastaaPoista
  2. Kauniisti kirjoitettu! <3 Tykkään tuosta ensimmäisen kuvan tunnelmasta hurjan paljon! Ihania nuo sydäntarrat! <3

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground