Kaksituhattaviisitoista osa 2

7.1.16

Saavuimme Antin kanssa tänään Jyväskylään, eikä meidän olohuoneen patteri toimi ja vessassa tuulee ilmastointiräppänästä, joten täällä on ollut melkoisen kylmä. Laitettiin oma lisäpatteri päälle ja poltettiin kynttilöitä, niin ehkä täällä nyt tarkenee. Ja sitten postauksen aiheeseen, nyt olisi luvassa toinen osio viime vuoden muisteluista.


Heinäkuu oli ihan mahtava kuukausi. Olin Ruisrockissa talkoolaisena ja keräsin roskia, tutustuin uusiin ihmisiin, nautin ja kärsin auringosta ja nautin olostani. Kokonaisia keikkoja tuli nähtyä nelisen kipaletta, joista unohtumattomin oli Tiisun esiintyminen. Tässä kuussa oli myös Antin kandijuhlat Pielavedellä, tuli syötyä, juotua ja saunottua oikein urakalla. Vuoden kolmas ulkomaanreissu suuntautui Krakovaan, jossa oli ihan tajuttomat helteet. Lisäksi olimme kaikki kipeinä - mikä lie matkavitsaus tuo flunssan ilmaantuminen onkaan. Joka tapauksessa näimme kuitenkin paljon ja ihastuimme kaupunkiin ikihyviksi. Heinäkuun lopulla minä ja Outi lähdimme Rovaniemelle moikkaamaan Hennaa. Aikamoinen reissu sekin.


Elokuussa alkoi painaa kesän riennot ja olin taas jonkin verran väsyneempi. Tapahtumaa kuitenkin oli, kun meillä kolmoskurssilaisilla oli päätösbileet ja muotinäytös Lahden Ace Cornerilla. Ehdottomasti yksi kesän kohokohdista. Muuten tuli oltua Jyväskylässä, käytyä rannoilla uimassa ja ottamassa aurinkoa sekä tehtyä projektikurssiin kuulunutta markkinointisuunnitelmaa.


Syyskuussa alkoivat opinnot kovan odotuksen jälkeen ja pääsi viimein tutustumaan uusiin opiskelijakavereihin. Olin taas kipeänä ja melko lailla väsynyt, mutta se ei menoa haitannut, sillä uusista kavereista sai niin paljon energiaa. Oli ihan huiput Fokuksen uusien ilta Helmessä, Semmarin konsertti Lounaispuistossa ja poikkarijonottelut keskustassa, YFI-piknikki, kohujulkkisteemaiset fuksiaiset ja fuksisitsit. Tulipa välissä käväistyä Helsingissäkin pin-up -blogijuttua tekemässä.


Lokakuussa aloin kiinnittämään taas todenteolla huomiota ruokavalioon ja aloitin semivegaaniuteni. Ruoka onkin siitä lähtien ollut sekä hyvää oloa tuottava ravinnonlähde että jatkuvien selittetyjen ja erikoisannosten sävyttämä ongelma. Haasteista huolimatta ruokavalion noudattaminen on sujunut kuitenkin suhteellisen hyvin reissuissakin. Lokakuussa kävimme myös kuvailemassa Vaajakoskella Ilonan ja Paavon kanssa sekä vierailulla Pielavedellä. Lokakuullakin oli yksi Helsingin reissu, kun kävimme katsomassa Haloo Helsinkiä Hartwall Areenalla.


Marraskuussa voimaa alkoi olla enemmän kuin vähään aikaan. Lääkityksen ja ruokavalion fiksaaminen alkoivat auttaa. Alkukuusta oli synttärit, joita vietettiin meillä ja jatkoimme Mustaan Kynnykseen katsomaan Tiisun keikkaa. Muita näkemiäni keikkoja olivat Jari Sillanpään esiintyminen Pihtiputaalla ja Michael Monroe Lutakossa. Marraskuussa osallistuin myös elämäni ensimmäistä kertaa mielenosoituksiin.


Joulukuussa oli pin-up -pikkujoulut Lahdessa sekä YFI-risteily Itämerellä. Vierailimme myös Toivolan vanhalla pihalla. Rientojen jälkeen lähdin Pihtiputaalle loman ja joulun viettoon. Lomalla tuli leivottua ja ennen kaikkea syötyä paljon jouluherkkuja, levättyä, pelattua ja shoppailtua kotiin kaikkea tarpeellista. Loppuvuosi kului siis oikein hauskoissa ja rennoissa merkeissä.

Tiivistettynä vuosi 2015 oli suurten haasteiden ja huikeiden ilonaiheiden vuosi. Olin kovin väsynyt ja sairas, mutta voimaakin riitti tehdä vaikka kuinka monenlaisia asioita. Kävin ensimmäistä kertaa Provinssissa ja Ruisrockissa, olin ekaa festareilla talkoolaisena, luin pääsykokeisiin ja pääsin opiskelemaan toivomaani alaa. Telkkarista tuli tuijoteltua Orange is the New Blackia, Game of Thronesia, Silicon Valleyta, Gossip Girliä, Modern Familya ja Downton Abbeyta. Musiikkilistoilla soi Muse, Pariisin kevät, Tiisu, Nightwish ja Haloo Helsinki. Ulkomailla kävin ensimmäistä kertaa Irlannissa Dublinissa, Virossa Tallinnassa taas pitkästä aikaa ja ensimmäistä kertaa Puolassa Krakovassa. Keikoilla näin Amaranthen, Musen, Passengerin, Elastisen, Tiisun, Pariisin kevään, Apulannan, Haloo Helsingin, Siltsun ja Michael Monroen. Pelasin Candy Crush Sagaa, Simsiä ja Hearthstonea. Somea käytin ihan liikaa ja blogia päivittelin vaihtelevan aktiivisesti. Aikamoinen vuosi kaiken kaikkiaan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground