Kaksituhattaviisitoista osa 1

6.1.16

Huoh, soitin eilen tietokoneliikkeeseen, eikä ole vielä tietoakaan, milloin saan rakkaan läppärini takaisin. Viime vuoden koostepostausta en kuitenkaan ala enää viivyttelemään yhtään pidempään, joten mennään näillä blogin kuvilla. Tässä siis ensimmäisen osa viime vuodestani!


Vuosi alkoi vähän ikävissä merkeissä, sillä jouduin käväisemään sairaalaassa huonon oloni vuoksi. Onneksi pahimmasta taas selvittiin ja lähdettiin sitten käymään Pielavedellä Antin porukoiden luona. Jyväskylään päästyämme sisustelimme innoissamme uutta kotiamme. Lisäksi saimme ensimmäisen oman uuden pyykinpseukoneen, mikä oli erittäin hienoa. Kuukauden lopulla juhlimme ensimmäistä vuosipäiväämme Stefan's Steakhousen pihveillä.


Helmikuussa sairastelu jatkui. Ehdottomasti sairasteluaikanani rankin yksittäisin kuukausi. Yleisen huonon olon lisäksi kovat flunssat riepottelivat minua, joten kulutin suurimman osan ajastani meidän sohvalla tietokoneen kanssa. Onneksi siitä kaikesta selvittiin! Hyvää tässä kuussa oli se, että sain aloitettua Tyroksiini-lääkityksen. Muitakin kivoja juttuja kuussa kuitenkin oli, sillä järjestimme tuparit ja loihdimme pöydän täyteen ruokaa ja kävimme Lutakossa Amaranthen keikalla.


Maaliskuussa elämä alkoi näyttää vähän kirkkaammalta. Lääkitys alkoi jo tepsiä jonkin verran ja aloitin pin up -mallikurssin.  Aloin harjoittelemaan meikkausta, bandana-huivin käyttöä ja kampausten väkertelyä - alussa melko huonolla menestyksellä. Kävin Ibero-päivässä Helsingissä ja tutustumispäivän jälkeen kävin Antin ja uusien pin-up -kamujen kanssa vähän keskustassa huvittelemassa. Vierailin myös Suskin luona Tampereella  ja mehän tytöt kuvailimme! Jyväskylässä tuli testattua Aamiaishuone Kansantarina brunssin merkeissä äidin ja Antin kanssa.


Huhtikuussa oli Irlannin reissun aika. Minä ja Antin perhe vietimme Dublinissa nelisen päivää. Reissu oli oikein ihana ja nähtyä tuli kaikenlaista. Sain kuitenkin merituulien ansiosta hirvittävän flunssan. Dublinista tarttui mukaan violetti pin-up -tyylinen kynämekko. Huhtikuussa pääsykoeluvut olivat kiivaimmillaan. Lisäksi kävimme Antin kanssa Pihtiputaalla ja yritimme testata pitkospuureittiä, joka sitten osoittautui veden valtaamaksi.


Toukokuu on aina mielestäni yksi parhaista kuukausista. Pettymystä ei tuottanyt tämäkään vuosi. Olin ensimmäisellä pin-up -keikalla PowerParkin Road Housessa, kävimme Pielavedellä ja Korkeakoskella kävelyllä sekä pariskuntamatkalla Ilonan ja Paavon kanssa Tallinnassa. Lisäksi jatkoin ahkerasti pin-up -tyylin harjoittelua ja kävimme kuvailemassa Alppiruusupuistossa.


Kesäkuu ei ollut kovin kesäinen, mutta kaikin puolin unohtumaton. Kävimme mökillä, vietimme juhannusta isolla porukalla Pielavedellä, kävin elämäni ensimmäistä kertaa Provinssissa ja näin Musen sekä sain tietää sellaisen pikkujutun, että pääsin opiskelemaan yhteiskuntapolitiikkaa. Pin-up -harjoittelut jatkuivat ja Antti osti Facebookin nörttikirppikseltä ihan huikean Arkham Horror -pelin, jota tuli sitten opeteltua kahdestaan ja kavereiden kanssa.

Tässä oli ensimmäinen puolikas, palataan asiaan toisen puolikkaan merkeissä piakkoin!

2 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground