Ilosaarirock 2014

16.7.14

Edellisessä postauksessa valittelin väsymystä ja flunssaa. Tilanne meni niin pahaksi, että oli parempi ottaa pieni aikalisä sairausloman muodossa. Sain myös kultani vierelleni pitkästä aikaa, joten oli hetki hyvä olla pois koneenkin ääreltä. Mutta täällä sitä ollaan taas, entistä ehompana ja yhtä vastoinkäymistä rikkaampana!

Viime viikonloppu oli huisin hauska, hyvä päätös minilomalleni. Lähdettiin nimittäin erään kahden hölmön kanssa festaroimaan Joensuuhun. Ilosaarirockin merekissä kului mukavasti kolme yötä.

Meno oli tämä:


No ei, kyllä me tehtiin muutakin kuin nautittiin virvokkeita. Lauantaina oli parhaat keikat. Nähtiin Herra Ylppö, Haloo Helsinki, Mustasch, Stam1na ja Happoradio. Sunnuntain listalle jäi Jenni Vartiainen, Viikate, Ellie Goulding ja Opeth.
    
( Antin ottama kuva.)

Ruokavalio oli sieltä terveellisimmästä päästä kuten arvata saattaa.


Pizzaa Lyseon lukion pihalla, nam.


 Aurinko helli mukavasti.


Miro kävi vähän kaupassa.


Maanantaiaamuna rymyämisen jälkeen Kerubin darrabrunssi maistui makoisalle.


 Kotimatka oli kuuma, hikinen ja täynnä laulua.


Mun Primarkin tennareiden pohja hajosi heti ensimmäisenä iltana, joten lauantaina piti käydä hommaamassa kengät. Kenkien värivalikoima ei Joensuun Seppälässä ollut suuren suuri, joten otin valkoiset tennarit. Ne oli niin läpät festareille, joten otin haasteekseni saada niistä viikonlopun aikana mahdollisimman likaisen näköiset. Lopputuloksen näette yllä. Ei noilla ainakaan töihin viitsi enää mennä, joten kai mä aika hyvin suoriuduin.

Oli siis hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground