Juhlittu kandi

24.7.14Viime viikonloppu oli yhtä juhlaa, sillä oli aika juhlistaa mun tutkintoa. Perjantai-iltana aloiteltiin kavereiden kanssa yhden ystävän kämpillä ja myöhäänhän siinä meni jo ensimmäisenä iltana. Lauantaina oli varsinainen juhlapäivä, jolloin pistettiin pöytä koreaksi ja kutsuttiin sukulaisia, naapureita ja ystäviä käymään.Kollektiivinen meikkaushetki ennen juhlia.
Lahjoja tuli kielloista huolimatta ja ruokaa riitti. Me haluttiin järjestää mahdollisimman stressittömät juhlat niin järjestelyjen kuten vieraidenkin osalta, joten sanottiin kaikille, ettei lahjoja tarvitse tuoda ja hankittiin juhlaruoat valmiina. Panna cottia sen sijaan tehtiin itse. Päivän säätila oli melko hiostava ja ukkonen jyrisi, mutta onneksi se ei liikoja kuitenkaan haitannut.
Illalla oli aika päästä kavereiden (ja porukoiden) kanssa vauhtiin. Juotiin boolia, pelattiin korttia, syötiin vähän lisää ja käväistiin paikallisessa kuppilassa. Oli ihan mahti ilta. Nukkumaan pääsi lopulta joskus puoli neljän aikoihin.
Sunnuntaina käytiin kavereiden kanssa pizzalla auringon helottaessa niskaan suorastaan epäinhimillisesti. Päikkäreiden jälkeen kävi vielä vähän lisää vieraita ja syöppöily jatkui. Illalla käperryttiin Antin kanssa katsomaan True Bloodin neloskautta.

Olipahan viikonloppu. Jäi monia kivoja muistoja mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground