Hippunen glamouria

25.6.18

Noin kuukausi sitten tein viikonloppureissun pääkaupunkiseudulle, koska olin osallistumassa glamourkuvauksiin. Ihana Vanessa Forsten järjesti kuvaukset upeassa Töölön asunnossaan, joka on oikein sopiva tausta vintage-henkisille kuville. Minun lisäkseni kuvauksissa oli kaksi muuta kuvattavaa, joten aikaa riitti jokaiselle oikein hyvin ja sai otettua kuvia useilla eri asuilla.


Kuvausten aikaan oli käynnissä toukokuiset helteet, mikä oli varmasti osasyynä siihen, että sukkahousut unohtuivat matkasta kuvauspaikalle saavuttaessa. Enpä kyllä siinä hötäkässä muistanut ottaa korkkareitakaan mukaan, koska tavaraa oli jo muutenkin aivan julmettu määrä, joten päätin sitten sipsutella avonjaloin kameran eteen. Jalat ovat minulle paha ongelmakohta, koska ne ovat koko ajan turvoksissa ja siksi hirveän paksut, mutta olen yrittänyt ja onnistunut koko ajan muuttamaan suhdettani ja asennoistumistani kehooni. Olen oikeasti tyytyväinen tähän kuvaan.


Vanessan ruokailutilassa on aivan ihana nurkkaus, jossa on peili, hyllyköitä täynnä vanhoja esineitä sekä kasveja. Siinä piti päästä ottamaan kuvia ja Haloselta itsenäisyyspäivän juhliin ostetussa punaisessa mekossa oli hyvä poseerata parfyymipurkin kanssa. Tässä oli kuvausten teeman mukaista glamour-henkeä.


Tällä asulla otettujen kuvien kanssa oli eniten vaikeuksia, kun piti valita, minkä kuvan ottaa lukemattomista vaihtoehdoista. Tässä otoksessa on minusta vartalo hyvin ja kukat asetettu kauniisti, mutta ilme ei ehkä ole kaikkein parhain. Halusin kuitenkin ottaa erilaisia kuvia ja tämä on ainakin erilainen!


Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä on yhteiskuva minusta ja Laurasta. Suunnittelimme ystäväni kanssa etukäteen, että kuvauksissa otetaan sitten yhteiskuva. Kuvausurakan päätteeksi asetuimme yhdessä kameran eteen ja lopulta syntyi aivan loistavaa jälkeä. Olen todella tyytyväinen tähän muistoon yhteisestä kuvaushetkestämme!

Milloin sinä olet viimeksi ollut oikein kunnolla kameran edessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground