Tiimipostaus | Viime aikojen parhaat

2.6.18

On kesäkuun ensimmäinen lauantai, joten on jälleen blogitiimipostauksen aika. Kun tämä postaus ilmestyy, en suinkaan istu koneella, vaan menossa on todennäköisesti aikamoiset hulinat, sillä on pikkuveljeni lakkiaispäivä. Siitä tulen kertomaan teille myöhemmin lisää! Tämän vuoksi postaus on siis kirjoitettu hivenen aikaisemmin.

Tällä kertaa kerromme teille hieman viime aikojen parhaita juttuja. Inspiraatio postaukseen on otettu Saijiksen postauksesta, jossa hän listaa kesäpäivien parhaita juttuja. Me muokkasimme otsikkoa hitusen ja kerromme teille omat versiomme samoista kategorioista. Ei kun pidemmittä puheitta vastausten pariin!

Viime aikojen paras...


tunne oli se, kun kuuli, että pikkuveli pääsee ylioppilaaksi. Viime syksynä koimme karvaan pettymyksen, mutta nyt keväällä on ilo sitäkin korkeammalla Villen lakin kunniaksi. Isosiskona olen niin ylpeä!

kauneusjuttu on NYX:n soft matte lip creamit, koska ne nyt vaan on niin parhaita. Omistan niitä yhteensä neljä eri sävyä ja lisää aina tarvitsisi, heh.


tekeminen on ollut paikallislehden kesänumeron teko. Sain kirjoittaa pitkiä juttuja ja laittaa niiden yhteyteen paljon kuvia. Kun saa töissä aikaiseksi paljon, voi olla ylpeä itsestään.

näky on Putaanportin rantaraitin alue. Kolima-järven rannalla kulkee luontopolku, jonka varrella on laitureita, venepaikkoja, lintutorni, laavu ja kivinäyttely. Alue on tällä säällä niin kaunis ja siellä käydessä mieli lepää. Postauksen kuvat on juuri tuolta otettu.


hetki oli se, kun glamourkuvausten yhteydessä seisoin ystäväni Lauran kanssa poseeraamassa kaverikuvaa varten. Oli todella onnellinen olo olla yhdessä kameran edessä ja nauraa. Tuotokset noista kuvauksista saatte nähdä myöhemmin.

kohokohta on ollut Villen yo-tulosten kuuleminen, toimittajan töiden onnistuminen ja viikonloppureissu pääkaupunkiseudulle.


suunnitelma on lähteä Idan ja Riinan kanssa Hämeenlinnaan. Meillä on luvassa pieni tyttöjen reissu ja sinne on tehty jo monenlaisia suunnitelmia. En malta odottaa yhteistä vapaa-aikaa, kun monesti yhteiset hetket kuluvat opiskelujuttujen kanssa ährätessä.

asuste on iso valkoinen lierihattu, jonka ostin huhtikuisella Tallinnan reissulla ihastuttavasta pienestä vaateliikkeestä. Rakastan lämmintä säätä, mutta saan suoraan auringon alla ollessani helposti päänsäryn, joten hattu on välttämätön kesävaruste. Ovathan ne myös oikein kauniita!


huomio on se, että välillä pystyn kävelemään ilman kipuja ja jäykkyyttä. Normaalisti käveleminen on monelle itsestäänselvä asia, mutta kun kävely tuntuu hankalalta, koska jalat ja alaselkä kipeytyy jo muutaman kymmenen metrin kävelemisen jälkeen, tuntuu aikamoisen hienolta, kun välillä pääsee jo astelemaan sujuvasti vailla vaikeuksia. 

juoma on limsa. Moniin vuosiin en ole juurikaan juonut limsaa, mutta tänä keväänä kuplajuomaa on kulunut välillä liiankin tehokkaaseen tahtiin. Mutta pitäähän sitä elämässä pieniä iloja olla ja tällä hetkellä se on pullo Kokista.

Mitkä ovat olleet sinun viime aikojen kohokohdat?

Käy kurkkaamassa alta löytyvistä linkeistä, mistä muut blogitiimimme tytöt ovat viime aikoina nauttineet.

2 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground