Yhtä juhlaa

22.6.17

Moikka moi! Täällä ollaan kärvistelty flunssan ja epämääräisten oireiden kanssa, joten nyt on ollut vähän hiljaisempaa. Viime viikonloppuna oli tarkoitus lähteä reissuun, mutta oli sen verran heikko happi, että näin paremmaksi jäädä kotiin lepäämään. Jouduin ottamaan vielä sairauslomaakin, kun olo ei meinannut parantua sitten millään. Mutta kyllä täältä kuopasta noustaan taas, tänään olin jo töissäkin! Vaikka viime viikonlopun reissu peruuntui, on tässä kesällä ehtinyt jo tapahtumaan vaikka mitä kivaa ja juhlavaa. Olen ollut kaksissa juhlissa ja tapasin kaksi neitiä blogitiimistämme. Mennäänpäs kuvien kanssa asiaan!


Antin pikkuveli Eki pääsi ihan hirvittävän säädön ja jännityksen jälkeen lopulta ylioppilaaksi ja sitähän sitten juhlittiin. Minä ja äiti köryyteltiin Pielavedelle juhlimaan minun työkeikkojen jälkeen. Lämmintähän tuona päivänä oli kokonaiset kuusi astetta, joten hirveästi ei ulkona tullut aikaa vietettyä. Onneksi Lukkarisilla on kuitenkin sen verran iso talo ja vieraat kävivät porrastetusti, että kaikki mahtuivat sisälle koko ajan.


Lupailin teille kuvaa juhla-asustani ja tässä sitä olisi! Päällä minulla oli Collectifin tylliunelmamekko. Tummansininen väri oli juuri sopiva tuohon säähän, sillä kylmänä päivänä ei olisi mitkään ohuet kukkamekot tulleet kyseeseen. Oli muuten hienoa, kun tajusin vain muutamaa päivää ennen juhlia, että eihän minulla ole asuun sopivaa yläosaa ja koska tiesin päivän olevan kylmä, ei pystynyt lähtemään pelkällä mekolla. Onneksi käväisin samalla viikolla Jyväskylässä ja H&M:ltä löytyi tuo maailman siistein nahkatakki. Tulee käyttöön ehdottomasti muutenkin, mutta ennen kaikkea se pelasti tuon asun sopimalla yhteen mekon kanssa noin hyvin! Sain tukkaankin väännettyä jotain kampauksen tynkää, vaikka olen maailman surkein hiustenlaittaja. Edellisen illan kiharat, aamun tupeerauksen, hiuslakan, miljoonan pinnin, epätoivon ja muutaman kirosanan jälkeen sain tuollaisen kierrekampauksen tehtyä näihin lyhyisiin hiuksiin. Olin tyytyväinen!


Lukkarisen perheen lapsilla näyttäisi kaikilla olevan nyt lakit.


Kesäkuun toisena viikonloppuna lähdimme Tampereelle, sillä minusta ja Antista tuli kummeja! Nimiäisissä oli törkeän hyvät ruoat (mm. nyhtökauravoileipäkakkua!!), koskettavaa ohjelmaa ja jännittävä arvuuttelu vauvan nimestä. Nimeksi paljastui lopulta Ouna Kuura. Kaunis, moderni nimi ihanalle kummitytölle!


Nimiäisten jälkeen vierailtiin ihmisten luona Lempäälässä ja Kangasalla ja sunnuntaille sain vielä mahdutettua piknikin blogitiimityttösten kanssa. Porukka joutui perumaan tulojaan, mutta onneksi meitä oli kuitenkin kolme lopulta paikalla.


Jennyn ja Sinin kanssa kävimme ostamassa eväitä Koskikeskuksen alakerran kaupasta ja käveltiin Sorsapuistoon piknikille. Juteltiin bloggaamisesta, meikkaamisesta, ystävyydestä ja vaikka ties mistä. Oli hassua, kuinka helppo näiden tyttöjen kanssa oli puhua! Aika kului kuin siivillä. Jossain vaiheessa sade alkoi väijyä, joten siirryimme suosiolla sisätiloihin ennen kuin kastuisimme. Kävimme vielä kahvilassa höpöttelemässä lisää, kunnen minun kyyti tuli ja oli aika lähteä. Näitä tyttöjä haluan nähdä mahdollisimman pian uudestaan!

Mitä kesäjuttuja sinä olet ehtinyt jo tekemään?

6 kommenttia:

 1. Eikä, meidän kolmannen kissan nimeksi tulisi Kuura, jos emme enää pystyisi vastustamaan kissakuumetta. x) Kuulostaa erityisen kivalta tuo blogitytsyjen tapaaminen - sorsapuistonkin tunnistin heti!

  VastaaPoista
 2. Oi, vähän olisi ihanat ja yhteensopivat nimet sitten kaikilla kissoilla! :) Oli kyllä kiva tapaaminen ja en ole ennen Sorsapuistossakaan käynyt! :)

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti täytyy kyllä nähdä joskus toistekin!! Kiva postaus ja ihana tuo sun tummansininen mekko :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti! :) Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 5. Oli tosi kivaa kyllä nähdä! ♥

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground