Niin paljon pinkkiä

2.6.17

Koska tuolla blogin alareunnassa iäisyyden ajan olleen kyselyn mukaan eniten halutaan kuulla kuulumisia, niin saamanne pitää! Pitäähän sitä muutenkin blogiin päivitellä, kun tilanteet muuttuu, että kaikki pysyy ajan tasalla. Siirsin siis viime sunnuntaina pallosalamallisen verran tavaraa Pihtiputaalle ja tulin kotikonnuille kesän viettoon. Maanantaina aloitin kuudennen kerran kesätyöt paikallislehdessä ja kyllähän tuo maistuu taas pitkän tauon jälkeen. Alan olla kyllä melko kypsä kohta opiskelun suhteen ja työelämä houkuttaa koko ajan enemmän ja enemmän. Nyt kesällä on kymmenen viikon verran hommia, että jospa niiden jälkeen jaksaisi vielä puurtaa toivottavasti viimeisen lukuvuoden verran opintoja.


Tässä samalla ajattelin esitellä uusia juttuja, mitä olen saanut. Vanhat kunnon kevättakkini nimittäin jäivät pieniksi, joten äiti tuli apuun ja osti minulle maailman ihanimman vaaleanpunaisen trenssin. Tup löytyi Jyväskylän Marks & Spenceriltä ja oli vielä jossain alennuksessa niin sopi budjettiinkin mukavasti. Olen niin onnellnen tuosta! Samalla vähän huvittaa, että olen viime aikoina hankkinut niin paljon vaaleanpunaisia vaatteita. Mutta se vaan miellyttää tällä hetkellä silmää niin mikäs siinä!


Jalassa on Avonilta tilatut tregginssit, jotka ei nyt hirveän hyvin kuvissa näy, mutta kuitenkin! Päässä minulla taas on baskeri, joka taitaa olla mummun vanha. Eli ihan älyttömän tyylikäs ainakin minun mielestä. Huivi on myös Avonilta tilattu.

Sellaisia juttuja. Huomenna riittää juhlia, kun menen ensin kahden lukion lakkaistilaisuuksiin tekemään juttua ja iltapäivällä lähden porukoiden kanssa Antin pikkuveljen lakkiaisiin Pielavedelle. Katsotaan, saisinko otettua juhla-asusta kuvaa, että saisi sen tännekin näytille!

Hauskaa viikonloppua ja kivoja juhlia kaikille, joilla sellaisia on luvassa!

2 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground