Ihana päivä Suskin kanssa

14.6.17


Toukokuun viimeisellä viikolla vietin aikaa Jyväskylässä ja perjantai-iltana sain Suskilta viestin, jossa oli vain kysymys mitä teet huomenna. Arvasin heti, mistä on kyse ja innolla vastasin, että kotona olen vain. Niinpä me sitten päätimme, että seuraavana päivänä Suski ajaa aamulla Jyväskylään ja sen jälkeen lähdetään tekemään kierros, jossa pysähdellään tutustumaan Jyväskylän parhaisiin paikkoihin. Itse kierroksesta ja niistä parhaista paikoista en nyt enempiä selittele, sillä ne liittyvät erääseen toiseen juttuun, joka selviää teille myöhemmin! Tällä kertaa keskitytään kierroksemme tunnelmiin.


Kiersimme kohteesta toiseen ja joimme teetä, söimme hampurilaiset, kuvasimme paljon, ihmettelimme paikkoja ja nautimme kakkua. Päivä oli oikein kunnon rentouttava tyttöjen päivä, johon kuului vain kaikkea kivaa. Oli niin onnellinen olo, vaikka välillä vähän meinasikin väsyttää.


Sain myös uuden kodin kunniaksi Suskilta ihanan lahjan, jonka värimaailma sopii täydellisesti sisustukseeni!

Olen niin iloinen, että minulla on tällaisia ystäviä, joiden kanssa voi vain olla ja nauraa ja jutella. Ihmiset on elämässä lopulta kaikkein tärkeintä, vaikka välillä ihan liian paljon aikaa vievät velvollisuudet meinaavat täyttää elämän ja tehdä itsestään turhankin tärkeitä. Onneksi aidot ystävät kuitenkin säilyvät, vaikka ei niin usein tavattaisikaan.

10 kommenttia:

 1. Rakastuin molempiin takkeihin! Varsinkin tuollainen punainen nahkatakki on ollut hakusessa, mutta vielä ei ole löytynyt the true lovea. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen nahkatakki olisi kyllä aika cool itsellekin! :)

   Poista
 2. Onpa kauniita kuvia ja ihana tunnelma tässä postauksessa :) Ystävät ovat kyllä kultaakin kalliimpia :) Ja tuo takki! Se on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Niin ne ovat ja niistä täytyy pitää kiinni! Kiitos, tykkään siitä todella! :)

   Poista
 3. Ystävät on kyllä niin tärkeitä ja itse tein muutama vuosi sitten päätöksen, että huomioin ystäviäni enemmän kun kaiken arjen pyörittämisen keskellä huomasin sen unohtaneeni. Nykyään kun menenkin heille kylään niin saatan yllättää kukilla tai muilla tuliaisilla ja muistan aina syntymäpäivänä. Pieniä juttuja, mutta silti niin merkityksellisiä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Juuri tuollaiset pienet jutut ovat lopulta todella suuria ja osoittavat, että välität ystävistäsi. :)

   Poista
 4. Postauksesta huokui ihana fiilis! Tuo punainen nahkatakki on tosi kiva <3

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground