Talven ihmemaa

22.12.16

Hauskaa torstaita kaikille! Loma on täällä käynnissä jo ihan kunnolla. Tulimme Antin kanssa viime viikon perjantaina Pihtiputaalle ja tein lauantaista maanantaihin töitä, kyseessä oli vuoden viimeinen viikonloppuvuoro. Maanantaina päivällä alkoi sitten loma ja siitä on nautittu täysin rinnoin. Kaikkea kivaa tekemistä on ollut niin paljon, ettei koneen ääressä ole tullut paljoa istuskeltua. Bloglovin' näyttää hirveitä lukuja lukemattomista blogimerkinnöistä, tänään olen edes vähän saanut lueskeltua postauksia. Ajattelin nyt kirjoittaa itsekin yhden merkinnän! Minulla on nimittäin muutama kuva teille jaettavaksi.

 
Viime viikon perjantaina ajellessamme Jyväskylästä Pihtiputaalle ihastelimme lumisia puita ja melkein kokonaista täysikuuta. Illalla ennen nukkumaanmenoa oli pakko laittaa ulkovaatteet päälle, ottaa kamera ja jalusta esille ja mennä ulos ikuistamaan tuota ainutlaatuista näkyä. Kuu loisti kirkkaasti ja valaisi lumiset puut. Näkymät olivat ihanan talviset ja jouluiset.


Ulkona oli toki hieman kylmä, mutta saimme niin erilaisia ja hienoja kuvia jalustan ja pitkän putken avulla, että oli todella hauskaa kuvailla. Kokeilimme eri asetuksia, joilla saisimme parhaiten tallennettua tuota talvista loistoa. Osa kuvista vähän epäonnistui, mutta joukosta löytyi muutama helmi. Talvikin voi olla erittäin kaunis!

8 kommenttia:

 1. Oi niin ihanan talvista!! Täällä on vain tumma ja lumeton maa sekä puut :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkään ei ihan noin paljoa ole enää lunta, mutta valkoista onneksi kuitenkin edelleen. :) Jospa sinnekin saataisiin vielä lunta! :)

   Poista
 2. Vitsit miten hienoja kuvia!! <3 varsinkin toi kuukuva on upea! Mä komppaan Jennyä, sillä myös täällä Vihdissä on aika syksyinen keli! :( no onneksi joulufiilis tulee ilman luntakin :') Ihanaa joulun odotusta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Oli kyllä kiva kuvailla kuuta oikeastaan ensimmäistä kertaa ikinä. :) Jospa sinnekin tulisi vielä edes hiven lunta! :)

   Poista
 3. Vau nää kuvat on todella kauniita! ♥

  Written by Neea

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia oot saanut napattua! Tommoset maisemat tänne Tampereellekin kelpais. ♥ Tänään saavuin Jyväskylästä tänne ja Jyväskylässäkin oli loskineen kaikkineen rutkasti enemmän valkosta verraten Tampereeseen. En ees enää halua katsoo ulos ikkunasta, kun siitä hädin tuskin pitkälle näkeekään pelkkien mustuneiden maisemien ansiosta. Toivon hartaasti, että vielä ennen aattoa ehtis laskeutuun edes kevyt lumipeite. ♥

  Ja hei ihanaa joulun aikaa! ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Joo kyllä sen huomaa, että pohjoisempana on aina enemmän lunta, vaikka ei olisi kyse kuin reilusta sadasta kilometristä. Pidetään peukkuja, että sinnekin tulisi edes pieni lumipeite. :)

   Ihanaa ja rauhallista joulua sinullekin! ♥ :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground