Joulujuttuja

26.12.16

Moikka taas! Niin se on tämänkin vuoden joulu vietetty ja palailtu takaisin mökiltä. Menimme mökille tosiaan jo perjantaina viemään tavaroita ja lämmittämään, ettei kaikki hommat jäisi aattopäivälle. Paistoimme makkaraa takassa, pelailimme Catania ja katsoimme Koti eläintarhassa -elokuvan.


Aattona nukuimme pitkään, söimme aamupalaa ja käväisimme kylällä. Sen jälkeen laitoimme pöydän koreaksi jouluruokaa varten. Meillä oli peruna-, maksa-, lanttu ja porkkanalaatikkoa, italian-, sieni- ja vihersalaattia, kinkkua sekä hirvenlihapaisti minulle. Jälkkäriksi nautimme riisipuuroa ja luumusoppaa. Kyllä oli maha täynnä tuon ruokailun jälkeen!


Ruoan jälkeen oli saunomisen vuoro. Koska mökin kaivo oli kuivunut kesän aikana, ei hanoista tullut vettä. Meidän piti siis tuoda kotoa muovikanistereilla vettä myös saunomista varten. Ihan hirveästi ei voinut vedellä läträtä, mutta saunaan pääsimme kuitenkin, mikä on pääasia. Saunan jälkeen koomasin vähän aikaa ja sitten pääsimme lahjojen kimppuun. Minäkin sain useamman paketin, vaikka jo yhden ison lahjan marraskuussa sainkin. Kiitokset vaan kaikille kivoille tontuille!


Loppuilta kului Mission Impossible: Ghost Protocolia katsellen, Tomppaa ja Samulia kannustaen. Söimme itsemme ihan järkyttävään ähkyyn juustokakulla, dippivihanneksilla ja pipareilla aurajuuston kera. Oli kyllä pikkusen iso maha, kun kellahti patjalle nukkumaan joskus pikkutunneilla mökin parvella. Eilen ja tänään teimme kunnon sukulaisvierailumaratonin, kun vierailimme kolmessa eri paikassa näkemässä ihmisiä. Sanomattakin selvää on, että syöpöttely jatkui, minkä lisäksi pelasimme tuhottoman monta peliä Dominionia ja eilen illalla teimme Google Hangouts -puhelun Kroatia-kavereiden kanssa. Oli ihana jutella pitkästä aikaa! Tänään illalla pakkasimme autot täyteen tavaraa ja palailimme kylälle. Joulu on nyt vietetty. On aika suunnata katseet kohti tulevaa uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Mekin katottiin toi Koti eläintarhassa joku aika sitten. Se oli jotenkin lutunen elokuva :)

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground