2016 pähkinänkuoressa osa 1

27.12.16

Tämä vuosi alkaa olla aika lailla lopuillaan, joten on hyvä suunnata katseita hetkeksi kuluneeseen vuoteen. Jaan vuoden neljän kuukauden jaksoihin ja teen kolme postausta siitä, mitä kaikkea vuosi pitikään sisällään. Yleisesti luonnehdittuna vuosi 2016 oli tapahtumarikas ja työntäyteinen. Terveydentilani koheni huomattavasti saatuani toukokuussa uniapnealaitteen, olin kaksi kuukautta ulkomailla vapaaehtoishommissa, tein koko vuoden ajan toimittajan töitä noin joka kolmas viikonloppu ja kesällä kokonaisen kuukauden, etenin opinnoissa ihan hyvää tahtia, sillä Korpin mukaan suorituksia kertyi 78 pisteen edestä ja nautin ajasta perheen ja ystävien kanssa. Tämä vuosi oli paljon helpompi verrattuna edelliseen, sillä silloin sairauden kanssa oli todella kestämistä. Väsymystä toki tänäkin vuonna koin, mutta laitteen saaminen antoi minulle elämäni takaisin. Puuhaa myös vuoden aikana oli tehtävänä, tuli tosiaan tehtyä niin palkkatyötä, opiskeluhommaa kuin vapaaehtoisjuttujakin. Näihin postauksiin ei mitenkään voi sisällyttää kaikkea vuoden aikana tapahtunutta, mutta nostan esille muutamia juttuja kuvakollaasien avulla.


Tammikuussa palailimme joululoman vietosta takaisin Jyväskylään. Sain lahjaksi jonkin verran rahaa, joten tein muutaman tilauksen ja ensimmäinen Lushin paketti oli oikein ihana kokonaisuus. Tuotteet ovat olleet kovassa käytössä tuota kuvassa näkyvää huulirasvaa ja saippuaa lukuun ottamatta, täytyy myöntää, etten edes tiedä, missä tuo huulirasvaputilo tällä hetkellä on. Vierailimme Antin kanssa hänen serkkujensa luona Tampereella ja vietimme aikaa kuudestaan meidät tyttöystävät mukaan lukien. Pelailimme, juttelimme ja kävimme syömässä ravintolassa vähän fiinimmin. Samalla reissulla näin myös Suskia pelailun merkeissä, mikä oli oikein mukavaa. Kuukauden lopulla vietimme Antin kanssa toista vuosipäiväämme. Päivään kuului valokuvausta Harjulla, kahvittelua Kuokkalan kartanossa ja illallinen Stefan's Steakhousessa.


Helmikuulta ei hirveästi kuvia ole, sillä kyseessä oli melkoisen työntäyteinen kuukausi. Luin ja kirjoittelin paljon opiskeluja varten, kahviakin tuli hörpittyä lisäenergian toivossa. Yksi erityinen juttu kuukauteen kuitenkin kuului pääsin osallistumaan kahden hurmaavan neitosen taidehistorian graduun liittyviin kuvauksiin. Meidät puettiin 1800-luvun tyylisiin vaatteisiin ja esitimme nukkekastajaisia, perinnettä, jota toteutettiin opettajankoulutusseminaarissa, josta myöhemmin tuli Jyväskylän yliopisto. Kuvauksissa oli oikein hauskaa! Helmikuussa leivoimme Antin kanssa gluteenittomia vihiksiä, jonka reseptin jaoin täällä blogissa. Linkitin postauksen Sipsikaljavegaanit-ryhmään, minkä ansiosta siitä tuli blogini historian toiseksi suosituin merkintä.


Maaliskuussa alkoi olla jo keväisempää. Osallistuimme parin YKP-tyttösen kanssa Pörssin perinteiseen rinneriehaan Laajavuoressa. Laskimme keltaisella pulkalla neljästään pienen alamäen ja saimme pulkan muistoksi. Hauska päivä kaiken kaikkiaan! Teimme maaliskuussa Antin kanssa viikonloppureissun Helsinkiin. Reissuun kuului monenlaista − ostimme makuuhuoneeseen kaapit Vantaan Ikeasta, pelasimme Antin kanssa escape roomin ja minä osallistuin ihaniin pin-up -kuvauksiin. Olin aktiivinen malli, kun Jyväskylässä oli melkein heti seuraavat kuvaukset, tällä kertaa 20-luvun tyylillä. Rakastin tuota minulle tehtyä kampausta niin paljon! Kuun puoliväin tienoilla pikkuveli täytti 18 vuotta ja pidimme hänelle kahvikekkerit. 


Huhtikuussa oli jälleen paljon tekemistä opiskelujen osalta. Lisäksi järjestimme Mitä-verkoston paikallisryhmän kanssa paneelikeskustelutilaisuuden liittyen Pariisin ilmastosopimukseen. Pääsin myös vierailemaan Suskin luona Tampereella ja viikonloppuun kuului toki paljon kuvailua! Jyväskylässä taas eräänä viikonloppuna kävimme Antin kanssa syömässä Pancho Villassa ja kuvailimme samalla keväistä luontoa ja minun pirtsakoita kenkiä! Osallistuin myös KorteForten kevätkeikalle, on aina yhtä mukavaa päästä laulamaan yleisölle!

Nähdään pian seuraavan osan parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground