Marraskuun kiitollisuuksia

11.12.16

Heipä hei! Niin se on joulukuukin lähtenyt jo kovaa vauhtia liikkeelle. Tekemistä on riittänyt ja tässä viimeisimpänä olen sairastanut oikein olan takaa niin blogi on jäänyt vähän taka-alalle. Nyt viimeinkin olisi kuitenkin vuorossa vuoden toiseksi viimeinen kiitollisuuspostaus. Tällä kertaa siis tehdään katsausta siihen, mitä kaikkea kivaa marraskuu piti sisällään!

Näin yleisesti luonnehdittuna marraskuu oli aikamoinen kuukausi, sillä kiire, stressi ja ahdistus työn suuresta määrästä nostivat päätään. Lisäksi tuli reissattua, mikä on totta kai todella hauskaa, mutta sekin osaltaan söi voimia, kun ei ollut paljoa aikaa lepäillä kotona. Tässä vajaan kahden viikon aikana olen saanut tuta kovemman kautta, miten voi käydä kun ei lepää ja tekee vaikka sun mitä puolikuntoisena. Mutta siirrytääs viimein niihin marraskuun kivoihin juttuihin!


Marraskuun ensimmäisen viikon keskiviikkona pääsin syksyn ensimmäisille ja samalla viimeisille sitseilleni. Kyseessä oli JYYn ympäristöviikon Uhanalaiset sitsit, jonne piti pukeutua joksikin uhanalaiseksi. Minä halusin olla saimaannorppa ja tästä inspiroituneena Antti oli Nestori Miikkulainen. Ennen sitseille lähtöä Vanhoja poikia viiksekkäitä soi muutamaan otteeseen kotikoneella. Sitsit olivat oikein hauskat ja ilta kokonaisuudessaan oikein mukava!


Samaisen viikon viikonloppuna lähdimme Antin kanssa reissailemaan Turkuun. Perjantaina matkustimme ja menimme tätini luokse viettämään iltaa. Samalla tuli nähtyä serkkuja. Lauantaina taas kävimme hieman kiertelemässä kauppoja keskustassa ja illalla Antti ja minä rokkailimme Billy Talentin tahtiin Logomossa. Huh, mikä keikka!


Marraskuun toisen viikon maanantaina oli meikän syntymäpäivä ja pitihän sitä juhlistaa hieman, vaikka juuri reissusta oltiinkin palailtu. Kiertelimme hieman kauppoja keskustassa, minkä jälkeen menimme syömään Passion Foodiin. Alkupaloiksi napostelimme nachoja ja pääruokasi valitsin kasvis-vuohenjuustohampparin, joka oli niin hyvää! Ruoan jälkeen menimme kotiin ja katsoimme Liikkuva linna -animen, Antti ensimmäistä kertaa ja minä pitkästä aikaa ties kuinka monennen kerran. Syntymäpäivä oli oikein mukava!


Toisena marraskuisena viikonloppuna lähdimme taas reissuun. Tällä kertaa bussi vei meidät Helsinkiin. Kävimme hakemassa hieman syötävää bussimatkan jälkeen, ja sain pitkästä aikaa maistella Fafa'sin herkkuja. Lauantaiaamuna hyppäsimme laivaan ja menimme Tallinnaan. Nautiskelimme ruoasta F-hooneessa, istuskelimme Pudelissa ja kiertelimme Virukeskusessa! Kunnon irtiotto velvollisuuksista!

Kolmannelta viikolta ei ole kuvia, sillä silloin vain juoksin pää kolmantena jalkana velvollisuuksien perässä. Oli dokkari-illan järkkäilyyn liittyviä vapaaehtoistehtäviä, luentoja, opiskeluhommia ja lisäksi kävin oikolukemassa ylioppilaskunnan lehden Jylkkärin juttuja. Torstaina lähdin Pihtiputaalle ja perjantaina pääsin hierontaan, mikä oli oikein ihanaa! Viikonloppu taas meni työn touhussa.


Neljännen viikon tiistaina sain viimein Suskin käymään! ❤ Eihän siitä ollutkaan kuin kaksi ja puoli vuotta kun viimeksi seikkailimme yhdessä Jyväskylän maisemissa. Pelailtiin, syötiin kookoskanakeittoa, kuvailtiin ja käytiin Pienikamarissa ja Harjun Paperissa vähän hypistelemässä kaikkea kivaa.


Keskiviikkona taas oli suuri päivä, kun oli viimein meidän Mitä-verkoston porukan koko syksyn ajan suunnitteleman dokkari-illan aika. Leivottiin muffinsseja ja kasvispiirakkaa pienemmällä porukalla muutama tunteroinen ja panikoitiin tavaroiden viemisen kanssa, mutta niin vain saatiin tarjoilut ajoissa paikan päälle. Katselimme dokumentin Living on One Dollar, minkä jälkeen käytiin keskustelua asiantuntijoiden johdolla. Kaikki meni lopulta paremmin kuin hyvin. Näiden tyyppien kanssa on ollut kyllä ihan huikeaa tehdä töitä tärkeiden asioiden eteen!

Marraskuun viimeisenä viikonloppuuna olin jälleen Pihtiputaalla työn touhussa ja viime viikon alussa esiinnyttiin KorteForte-kuoron kanssa kahteen otteeseen, maanantaina Kyllikinkadun palvelutalolla ja tiistaina Rentukassa JYYn kokouksessa. Oli kyllä hauskaa päästä laulelemaan kunnolla ja esiintymään ihmisille!


Yksi juttu pitää vielä mainita marraskuulta, sillä black fridayna tapahtui eräs oikein mukava juttu. Taustatietona kerrottakoon, että olin kironnut vanhan läppärini surkeutta jo ties kuinka pitkään. Sinällään kone vielä toimi, mutta se hidastelee aina jos yritän käyttää useampaa ohjelmaa yhtä aikaa, se ei toimi sekuntiakaan ilman virtajohtoa ja se on ihan liian painava joka päivä mukana kuljetettavaksi. Haaveilin sitten uudesta läppäristä ja rupesimme Antin kanssa joskus syksyllä tekemään tutkimusta sopivista läppäreistä. Sain äidiltä ja isältä luvan ostaa uuden koneen yhdistetyksi synttäri- ja joululahjaksi ja lopulta myös Antti osallistui lahjaan. Meinasin jo ostaa MacBookin Powerin avajaisista, mutta pupu meni pöksyyn ja päätin odottaa black fridayn tarjouksia. Se todella kannatti, sillä Lenovo Yoga 710 oli 250 euron tarjouksessa. Kauaa ei tarvinnut miettiä, lähteekö kone mukaan vai ei. Nyt minulla on siis ihana ihana uusi konekulta, jonka kanssa on niin käsittämättömän helppo tehdä kaikkea. Tämän saa taivuteltua myös tabletiksi, joten nyt voin myös lukea blogeja sohvalla makaillessani. Tämä kone on rakkautta! ❤

MARRASKUUN KIITOLLISUUKSIA
❤Hyvä fiilis aamusta asti ❤ Ihanaa ruokaa Passion Foodissa ❤ Oli kiva katsoa Liikkuva linna ❤ Sain tehtyä kotitehtävät tunnilla ❤ Sain uuden tietokoneen ❤ Tein hyvää ruokaa ❤ Ei ollut vaikea herätä töihin ❤ Kasvistoast oli hyvää ❤ Tehtiin äidin kanssa joulukortteja ❤ Ostin halpoja kynttilöitä ❤ Chilimajoneesi oli hyvää ❤ Sain politiikka-analyysin valmiiksi ❤ The Crown on paras sarja ❤

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat nuo sun ja Antin sitsiasut! Kuin söpö norppa!! :D
  Tulipas hyvä mieli tuosta mitä kirjotit verkostosta, on ollut tosiaan superkiva syksy!

  Jos ei nähdä enää Jyväskylässä niin pitää jo toivotella ihanaa joulunaikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! :D

   Joo, on ollut tosi hauskaa aina kun ollaan oltu koolla, innolla odotan jo kevättä ja sen tapahtumia. :)

   Ihanaa joulua sinullekin! <3

   Poista
 2. Näistä kiitollisuuspostauksista tulee aina itsekin hyvälle tuulelle, joten kiva kun teet näitä! :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, että se uusi kone oli nappiostos! Olihan se jo aikakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli! :) Todellakin, hiljalleen tässä uusitaan kaikki vehkeet. :D

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground