Syyskuun kiitollisuuksia

4.10.16

Syyskuu oli oikein vauhdikas kuukausi opiskelujen alkamisen vuoksi. Kuu alkoi Pihtiputaalla ollessa, sillä minulla oli töitä ensimmäisenä viikonloppuna. Antti oli meillä lauantaihin asti ja perjantaina kävimme näkötornilla ja evästelemässä luonnon helmassa. Sää oli hyvä ja oli oikein leppoista!


Maanantaina päästiin vielä täydentämään marjavarantoja, kun kävimme puolukassa. Tiistaina palailin Jyväskylään viettämään vauhdikasta opiskelujen aloitusviikkoa. Kävimme keskustassa parina iltana ja perjantaina lähdettiin Vesangalle mökkeilemään YKP-porukan kanssa ja meillä oli ihan mahtava reissu! Tyttöjen kanssa nähtiin lauantaina juttelun ja herkkujen merkeissä.


Toisella viikolla alkoivat luennot ja sitten paneuduttiin opintoihin ihan toden teolla. Kävimme maanantaina Antin kanssa pumpissa ja pystyin vuosien jälkeen liikkumaan ilman huimausta, mikä oli ihan loistojuttu. Kävin myösvuoden ekoissa KorteForte-kuoron harkoissa. Samalla tulin kipeäksi ja koko lukuvuoden ensimmäiset luennot meni kipeänä värjötellessä, siinä oli ihanat seitsemän tuntia. Sairastelun takia jouduin jättämään välistä Fokuksen fuksiaiset ja ABC-sitsit ja kolmiot, joista jälkimmäisen missaaminen harmitti pahemman kerran, kun liput oli pitänyt varata totta kai etukäteen. Perjantaina sentään jaksoin lähteä YKP-kavereiden tupareille ja minä lupauduin ostamaan lahjaa. Törsäsin Ekolossa ihan toden teolla, mikä oli oikein hauskaa. 


Loppuviikko meni ihan rauhallisissa merkeissä, mitä nyt kävimme sunnuntaina Ween maan wiljaa -messuilla Paviljongissa kiertelemässä ja ostamassa mausteita ja valkosipulimajoneesia. Sen jälkeen käväisimme ottamassa kuvia yhdessä puistossa ja vähän hulluttelemassa.


En muista, olenko kertonut täällä, mutta olen innostunut kalenterin koristelemisesta. Liityin Facebookin Planner Lovers Finland -ryhmään ja minulle aukeni uusi maailma, jossa naiset keskustelevat tarroista, kulmien pyöristäjistä ja käsialoista sekä esittelevät viikkoaukeamiaan. Minulla ei ole varaa hienoihin plannereihin ja jokaviikkoisiin tarrahankintoihin, mutta omien resurssieni puitteissa koristelen nyt tuota personal planneriani. Kuvassa näkyvä kolmas viikko sisälsi kipeänä olemista, luennoilla istumista, peli-iltaa, luentopäiväkirjan vääntämistä, seuratanssituntia, artikkelin lukemista ja AIESEC-seminaarin, jossa sain kertoa Kroatian seikkailuistani. Perjantaina lähdin Pihtiputaalle vauhdikkaaseen työviikonloppuuni, jossa tekemistä riitti.


Viikko sitten maanantaina palasin aamusta Jyväskylään ja illalla osallistuin Teeleidissä järjestettyyn bloggaajien teenmaisteluiltaan. Tiistaina luentojen jälkeen pidimme Mitä-verkoston uusien illan, jonne oli löytänyt tiensä monta uutta vapaaehtoista. Olimme ehkä vähän pähkinöissämme. Keskiviikko kului haalarimerkkejä ommellen, kaupassa käyden ja tyttöjen kanssa Revolutionissa syöden. Torstaina osallistuin YKP-porukan ja Antin kanssa Approille ja suoritimme itsemme Antin kanssa übertohtoreiksi.


Perjantaina osallistuimme tutkijoiden yöhön, Antti esitellen erästä laitetta ja minä uunona nanotalolla kierrellen. Myöhemmin kävimme yhdessä vilkaisemassa biologian laitosta ja Agoran aulassa Antti kokeili virtuaalitodellisuuslaseja. Psykan laitoksella kuulimme esittelyä kolmen miljoonan arvoisesta aivojen magneettikenttien tutkimuslaitteesta. Oikein kiinnostava tapahtuma siis!

SYYSKUUN KIITOLLISUUKSIA
❤ Pyörä on hyvässä kunnossa viimein ❤ Ja ihanan violetti ❤ Nauroin sydämeni kyllyydestä ❤ Antti auttoi tavaroiden ja tiskien kanssa ❤ Päiväunet oli kivat ❤ Oli kivaa jutella tyttöjen kanssa ❤ Jaksoin lähteä flunssasta huolimatta luennoille ❤ Söin sipsejä ❤ Lozzilla oli hyvää ruokaa ❤ Sain nukkua kunnolla pitkään ❤ Laitoin kynttilöitä esille tunnelmaa luomaan ❤ Laittauduin kunnolla pitkästä aikaa ❤ Saatiin käytyä aamupumpilla Antin kanssa ❤ Nestemäisen typen avulla jäädytetty vaahtokarkki oli hyvää ❤

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetin vahingossa saman kommentin kaks kertaa x)

   Poista
  2. Haha voi ei! :D Joo kyllä niitä kivoja juttuja aina löytyy, kun ryhtyy miettimään. :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground