Ihanat linkitetyt blogit

31.10.16

Bloggaaminen taitaa olla katoavaa kansanperinnettä, ainakin jos minun linkitä blogisi -postauksiin on uskominen. Vuonna 2014 järjestämääni linkityspyyntöön tuli 66 kommenttia, viime vuotiseen postaukseen tuli 34 kommenttia ja viime kuiseen postaukseen linkitettiin kahdeksan blogia. Olen tämän itsekin toki huomannut. Moni blogi on hiljentynyt tai postaustahti hiipunut ja osa ennen seuraamistani blogeista on poistettu kokonaan. Moni on varmaan siirtynyt YouTuben ihmeelliseen maailmaan tai luopunut kokonaan elämänsä jakamisesta nettiin. Välillä minuakin epämotivoituttaa tämä blogi toden teolla, kun on kiire opiskelujen ja kaiken kanssa, mutta saan tästä myös niin paljon voimaa, etten todellakaan ole lopettamassa vähään aikaan. Että vaikka blogimaailma hiljenisikin, minä en ole täältä poistumassa!

Höpinät sikseen ja käydään itse asiaan. Koska minulle tosiaan tuli vain kahdeksan linkkiä, aion palkita kaikki nämä bloggaajat esittelemällä jokaisen blogin. En voi näin pienestä määrästä alkaa valitsemaan parhaimpia ja jättää paria ulkopuolelle. Tuleepahan perehdyttyä samalla ihan kunnolla kaikkiin blogeihin. Toivottavasti te lukijatkin löydätte näistä uutta luettavaa! 


Blogia "kirjoittelee" 18-vuotias lukiolainen Raumalta. Blogistani löydät paljon hyvälaatuisia kuvia milloin mistäkin. Kamera siis kulkee melkein aina mukana, ympäri Suomea, vähän Eurooppaa ja ihan arjessakin :)

Daylight-blogi on täynnä ihania kuvia. Kauniit luontomaisemat ja -yksityiskohdat sekä elämänmakuiset tunnelmat vangitsevat katsojan. Vaikka vähän vierastan Wordpressiä alustana, tässä kuvablogissa se toimi oikein hyvin.

***
Hyvinvointi-painotteinen lifestyle blogi! Postauksissa jaan mm. terveellisempiä reseptejä ja ruokavinkkejä, asukuvia ja onnen palasia sekä syvällistä pohdintaa ja ihan arkisiakin juttuja :-)

Do it for yourself on todellinen hyvän mielen blogi. Sieltä löydät kivoja kuvia ja paljon juttuja hyvinvointiin liittyen. Jannan kirjoitustyyli on mukavan leppoinen ja tekstin pariin on mukava syventyä.

***

Persoonallinen ja monipuolinen blogi! Pitää sisällään kirppareita, tyyliä, pohdintoja, musiikkia, meikkitutorialeja, vähän kaikkea!:)

Aurooran blogi on ihanan värikäs, raikas ja persoonallinen. Sieltä löytyy niin pinnallisempia kuin syvällisempiäkin juttuja, joita on aina kiinnostava lukea. Aurooran tyyli on ihana ja punaiset hiukset niin pirtsakat!


***
Kylänmahti kertoo rakkaudesta, ahdistuneista ihmiskohtaloista ja niistä parhaista päivistä Mansessa, jossa hymyillään jokaisen lauseen päätteeksi ihan muuten vaan ja arki on vain yhtä yllättävän rauhallista keskiviikkoa.

Kirjoittaja on Jessica, 21-vuotias sisustusartesaani, -puuseppäopiskelija, nuori toimitusjohtaja, reivaaja, lintu- ja mopsiemo sekä rock-henkinen tyylilyyli joka kuntonyrkkeilee ja spekuloi sattumusten summia aina jälkeenpäin. :)

Nyt näköjään yli kuukauden tauolla ollut blogi kolahti minuun täysin. Runollisia lauseita, kiinnostavia kuvia. Useita postauksia täynnä paljon kuvia ja vähän tekstiä. Ihana tyyli.

***Se "vähän erilainen" hääblogi - joka ei siis edes kerro häistä, vaan vow renewalin järjestämisestä (ja aika roisilla kädellä myös kaikesta siihen vähääkään liittyvästä).

Amerikkalainen aviomies, suomalainen vaimo. Toinen vähän vajaat kolmekymmentä, toinen puolestaan vähän päälle. Koti Suomessa, aiemmat kodit Yhdysvaltain Utahissa ja Kaliforniassa. Naimisissa siis ollaan jo, mutta nyt vow renewalin lähestyessä päätin kääräistä hihat ja aloitella blogin parissa. Monikulttuurisen perheen arkea, matkustelua - niin, ja sitä hääjuhlaa. Joukkoon saattaa mahtua myös ripaus (tahatonta?) ja tylsäteräistä huumoria, mutta ennen kaikkea - rennolla otteella mennään.


Esittelyn mukaisesti tässä blogissa käsitellään tulevan valanuudistusjuhlan suunnittelua, kerrotaan amerikkalaisen ja suomalaisen avioliitosta ja muista jutuista. Tässä blogissa ehdottomasti parasta on teksti ja kahden kulttuurin olemassaolo.

***
Lukion ekalla olevan tytön lifestyle- & valokuvausblogi fiilispohjaisilla teksteillä.

Oi, tämän blogin ulkoasu on parhautta! Tykkään just tällaisita kapeista blogeista, joissa on isot kuvat ja teksti palstan laidasta toiseen. Kuvat on myös todella kauniita ja Anu on oikein sympaattisen oloinen tyttö. Plus tykkään blogin persoonallisesta nimestä!

***

Lukiolaistytön blogi, joka koostuu niin matkustelusta, muodista, kauneudesta, sekä kaikesta siitä, mitä minä rakastan.

Ainon blogissa on ihania matkakuvia, jotka saa pitkään uinuneen matkakuumeen hiljalleen nousemaan.

*** 
Kerron blogissani elämän iloisista hetkistä ja vähän niistä haasteistakin; meikkituotteiden esittelyn sijaan blogistani löytyy juttua esimerkiksi matkustelusta, vegeruuasta ja välillä syvällisempääkin pohdintaa elämästä.

Kaikki linkiteyt blogit ovat olleet oikein ihania ja hurmaavia, mutta viimeinen on tällä kertaa paras. Larissan blogi on elämänmakuinen, pilke silmäkulmassa kirjoitettu ja kuvat ovat täynnä elämän riemua. Ihana!

Pahoittelen, että tämän postauksen julkaisussa kesti näin kauan. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

6 kommenttia:

 1. Täytyykin käydä tutustumassa näihin kun kerkee! ^_^ mä ihan unohin linkata omani ja sit ku menin sitä tekemään niin aika oli jo mennyt umpeen :"D mut ehkä sä tiedät mun blogini muutenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiedänhän minä, mutta ihan hyvin olisin siitäkin voinut esittelyn tehdä!! Ensi vuonna sitten linkkailet, on varmaan ainoa blogi, jos tätä kyytiä linkitykset vähenee. :D

   Käyhän kurkkailemassa nämä blogit, kaikki olivat tosi kivoja mun mielestä. :)

   Poista
 2. Voi että, kiitos paljon ihanista sanoistasi :') <3 Piristi hurjasti tässä yliopistokiireiden keskellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) Sinun blogisi tunnelma piristi minua kovasti tämän harmauden keskellä! <3

   Poista
 3. Kiitos noista sanoista, piristi päivää todella!:) <3

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground