The Liebster Award

28.8.15

Sain taas pitkästä Liebster Award -haasteen, tällä kertaa oikein kaksin kappalein. Kiitokset Miralle ja Jennalle! Säännöt ovat vanhat tutut: kiitetään haastajaa, vastataan yhteentoista kysymykseen, haastetaan yksitoista bloggaajaa ja keksitään heille yksitoista kysymystä. Tällä kertaa jätän muiden haastamisen väliin, mutta vastailen toki kysymyksiin enemmän kuin mielelläni.


Miran kysymykset

Milloin aloitit kirjoittamaan blogia?
Ensimmäistä blogiani, nimeltään kristallista, aloin kirjoittamaan marraskuussa 2011. En tiennyt blogimaailmasta tai bloggaamisesta juuri mitään, mutta erään tutun blogia luettuani innostuin aiheesta ja halusin aloittaa oman. Kyseistä blogia kirjoittelin kaksi vuotta, kunnes lokakuussa 2013 halusin perustaa uuden ja syntyi tämä Unihiekkaa hiuksissa. Kristallista-blogissa on paljon ihania muistoja, mutta toisaalta paljon kaikkea hölmöäkin, mitä kirjoittelin silloin kun en oikein ymmärtänyt täysin, mitä bloggaaminen on. Siksi halusin kaksi vuotta sitten perustaa uuden blogin. Tämän sisältö on nyt täysin minua, tarkkaan harkittu kokonaisuus elämästäni sellaisena kuin sen julkiselle yleisölle haluan esittää.

Kuinka avoin olet blogin kirjoittamisen suhteen?
Vaihtelevana avoin. Joissakin postauksissa olen kirjoittanut elämääni koskettaneista kipeistäkin aiheista suoraan, joihinkin merkintöihin puran tunteita eri tavalla. Mitään todella henkilökohtaista tai esimerkiksi läheisiini liittyvää en blogiin ole ikinä kirjoittanut, enkä tule kirjoittamaankaan. Haluan pitää tässä asiassa kultaisen keskitien, blogistani ei ikinä tule pelkkää pintaliitoa ja hypetystä, mutta tuskin kovin henkilökohtaisista asioista tulen tänne blogiini avautumaan.

Ensimmäinen työpaikkasi?
Ensimmäinen ihan oikea työpaikka oli kesätoimittajan pesti Kotiseudun Sanomissa kesällä 2011. Olin silloin vielä niin nuori.

Missä asioissa koet olevasi hyvä?
Osaan kirjoittaa, laittaa pilkut paikoilleen, valokuvata ainakin jonkin verran, osaan opiskella, laittaa ruokaa ja ottaa erilaiset ihmiset huomioon.

Missä asioissa koet olevasi huono?
Liikunnassa, matemaattista tai loogista ajattelua vaativissa asioissa, kämpän siistinä pitämisessä, esiintymisessä, kärsivällisyydessä ja sorminäppäryyttä vaativissa videopeleissä.


Mitä mieltä olet muiden mielipiteistä?
Haluaisin antaa ihmisten ajatella minusta mitä haluavat, mutta väkisin sitä jonkin verran ajattelee muiden mielipiteitä, nykyään kuitenkin paljon vähemmän. Haluan kulkea omaa tietäni ja olla sellainen kuin olen.

Loukkaannutko helposti muiden sanomisista?
Joskus saatan loukkaantua, mutta yritän päästä sellaisista tunteista eroon yhtä pikaisesti kuin ne ovat tulleetkin. Saisi loukkaantua aika usein, jos kaikki muiden sanomiset ottaisi vakavasti.

Ilmaisetko aina rehellisesti mielipiteesi?
En aina, mutta en ala valehtelemaankaan. Jos en halua sanoa mielipidettäni, olen hiljaa.

Asuisitko mieluummin omakotitalossa maalla vai kerrostalossa kaupungissa?
Kerrostalossa kaupungissa. Haluan asua kaupungissa, mutta tuskin koko ikääni missään kerrostaloluukussa. Ehkä sitten isona haluaisin omakotitalon kaupungin laitamille.

Montako lasta haluat?
Kaksi, tytön ja pojan.

Mitä mieltä olet Liebster Award -haasteesta?
Ihanaa, että pikkublogit huomioivat toisiaan ja mieluusti vastailen ihmisten kysymyksiin, mutta eivätkö nämä haasteet ole kiertäneet jo aika kauan. En edes muista, milloin vastasin ensimmäiseen Liebster Award -haasteeseen.


Jennan kysymykset

Suurin unelmasi?
Saada mieleinen työpaikka isona. Päästä matkailemaan Amerikassa. Saada rakennettua pieni omakotitalo. Kirjoitettua romaani.

Lempiharrastuksesi?
Valokuvaus ja bloggaus.

Huonoin puoli sinussa? 
Olen kärsimätön.

Lempiyhtye/artisti? 
Green Day, vieläkin!

Minkä taidon haluaisit hallita? 
Sellaisen olemisen ja puhumisen taidon, että saisin ihmiset puolelleni asiassa kuin asiassa.


Kuka on idolisi? 
Arman Alizad on ihan huikea tyyppi, häntä minä ihailen.

Lempivuodenaikasi? 
Riippuu vähän. Kesä on kyllä aika kiva.

Fantasia vai kauhu? 
Fantasia. 

Mitä tekisit jos voittaisit lotossa tuhat (1 000) euroa?
Laittaisin rahat säästötilille ja elättäisin itseäni tulevat opiskeluvuodet. Osan käyttäisin varmasti matkusteluun.

Oletko ajatellut jääväsi kotialueellesi asumaan?
Ai Jyväskylän Mattilanpellolle? Tuskinpa koko iäkseni.

Jos voisit poistaa yhden asian ihmiskunnasta, mikä se olisi?
Nälänhätä ja äärimmäinen köyhyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground