Fuksielämää

19.9.15

Huhhuh! Onpas tämä syyskyy ollut aikamoinen. On tässä blogin kirjoittelu jäänyt vähän vähemmälle, kun on sattunut ja tapahtunut yhtä sun toisenlaista. Ensimmäinen syyskuuta tosiaan alkoi opiskelut ja siitä lähtien olen ollut pienoinen fuksi. Koko tämän ajan olen ollut myös enemmän tai vähemmän flunssassa, mistä huolimatta olen ollut riennoissa mukana ja elänyt fuksielämää. Nyt se sitten kostaantui eilen flunssan totaalisella pahenemisella. Viikonloppu meneekin ihan vällyjen välissä.


Ensimmäisellä viikolla olin Fokuksen eli meidän ainejärjestön uusien illassa sekä rehtorin uusien opiskelijoiden vastaanottotilaisuudessa, jossa esiintyivät Semmarit. Keikan jälkeen rynnistimme Bran haalaribilejonooon, jossa vietimme aikaa neljä tuntia, mutta emme silti päässeet sisälle, kun emme jaksaneet taistella tietämme rynnivän haalarikansan läpi. Loppuilta kului Helmessä hekotellessa ja korttia pelatessa.


Ekan viikon sunnuntaina oltiin piknikillä YFI-laitoksen voimin.


Sohvan pohjallakin on tullut aikaa tosiaan vietettyä. Toisella viikolla kävin kuitenkin JYYn avajaispippaloissa Rentukassa. Tällä viikolla taasen vuorossa olivat fuksiaiset. Teemana oli kohujulkkikset ja mä pukeuduin Audrey Hepburniksi. 


Monennäköistä julkkista oli keskiviikkona liikkeellä. Fuksiaiset olivat oikein mainiot, rasteja oli monennäköisiä ja meidän yhdeksän hengen tiimi voitti fuksiaiset, ihan huippua! 

Tuntuu hassulta olla yhtä aikaa hirveän vanha viidennen vuoden opiskelija mutta toisaalta fuksi ja tutustua uusiin ihmisiin ja uusiin juttuihin uudella laitoksella. Olen kuitenkin niin tyytyväinen siihen, että hain yhteiskuntapolitiikalle, sillä opiskelu vaikuttaa niin paljon inspiroivammalta ja tuon porukan kanssa on tullut jo näinä kolmena ensimmäisenä viikkona elettyä aika hienoja hetkiä. YKP15 ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground