Syyskuun toinen

29.9.15


Tämä syyskuu näyttää olevan bloggaamishistoriani surkein kuukausi. Olen saanut aikaiseksi kokonaiset kaksi postausta, kun tämän laskee mukaan. Mutta minulla on syyni. Olen aloittanut uuden pääaineen opinnot, yrittänyt tutustua uuteen porukkaan ja olen sairastellut ihan liikaa. Nyt flunssa alkaa olla suunnilleen selätettynä, mutta väsyttää ihan pirusti. Ehkä kipeänä riehuminen alkaa kostautua nyt. Ja oman osansa siihen aiheuttaa varmasti viime viikonlopun Helsingin reissu.

Sain pyynnön Pin-up.fi-mallitoimistolta ryhtyä heidän bloggaajakseen. Käyn tapahtumissa, keikoilla ja mahdollisesti joissain kuvauksissa ja kirjoittelen niistä juttua Pin-up.fin sivuille. Ensimmäinen keikka oli viime lauantaina, kun kävin viidennen mallikurssin Ibero-päivässä, jossa uudet kurssilaiset tutustuivat toisiinsa. Samalla käytiin shoppailemassa Iberolla ja alennuksesta lähti ihan liikaa koruja matkaan.

Muutoin Helsingissä tuli vietettyä aikaa Antin ja hänen porukoiden ja siskonsa kanssa. Käytiin istuskelemassa Molly Malone'sissa ja syömässä The Grillissä. Lauantaina tehtiin tortilloja. Oli hauskaa ja leppoista puuhailla kaikkea vähän eri maisemissa.

Eilen kävin luennolla, mutta tämä päivä on mennyt ihan vain lepäillessä. Yritin urhoollisesti mennä luennoille, mutta voimat eivät riittäneet siihen tänään. Toivotaan, että huomenna on parempi päivä. Illalla ainakin olisi luvassa taas rientoja. Voi tätä fuksin elämää!

Hyviä tiistai-illan jatkoja kaikille!

4 kommenttia:

 1. Onnea, todella hieno kuva! Tuollaiseen juttuun on varmasti mahtavaa päästä mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, ihan mahtava juttu, että pääsee hyödyntämään taitojaan tuollaisessa ympäristössä. Olen innoissani. :)

   Poista
 2. Hei kerro aina kun sulta ilmestyy postausta tuonne pin upiin :)

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground