Kesän uudet vaatteet

5.8.15


Kovin hyvin ei tämä minun vaateton vuoteni ole sujunut. Kaksikymmentäkahdeksan vaatekappaletta, kenkää tai asustetta minä olen omaisuuteeni hommannut. Tämä on kuitenkin huomattavasti pienempi määrä kuin jos olisin vuottani viettänyt ilman tätä haastetta. Nyt nimittäin vaatteiden ja asusteiden tarve on täytynyt pohtia vielä paljon tarkemmin. Mutta katsellaanpas sitten, mihin sitä on sorruttu.


Puolan reissu sujui tämän haasteen osalta hyvin, sillä en ostanut ainuttakaan vaatetta. Sen sijaan ensi talveksi ostin kengät ja viimeisenä iltana, kun piti käyttää loput zlotit, nappasin mukaani tuollaisen ihanan mummohuivin. Rovaniemen reissu taas ei oikein sujunut niin hyvin, kun kaverit halusivat shoppailemaan, enkä minäkään sitten malttanut lukemattomia kauppoja kierrellä mitään hankkimatta. Söpöt matalakorkoiset korkkarit lähti matkaan Skopunktenista, sillä nuo tuntuivat siltä, että jopa minä pystyn niillä kävelemään.


Tässä niitä sitten on. Ylin pallokuvioinen löysä T-paita ja kolmantena kasassa oleva raidallinen peplum-paita lähtivät Rollosta mukaan. Toisena olevat shortist ostin joskus kesän alulla Jyväskylän Cubuksesta, kun luulin, että meille sellainen eräs lämmin vuodenaika saapuu ja noille tulee tarvetta. Tosin niitä on kylmistä säistä huolimatta tullut käytettyä melko paljon, sukkikset vain alle. Alimpana on kukallinen löysä hihaton paita.


Nämä ovat vähän vanhempia ostoksia. Nahkatakki lähti matkaan Seppälän alennuksesta joskus toukokuun lopulla ja punainen Marianne-mekko on Powerparkin Road Housesta toukokuun alun pin-up -keikalta.


EIlisen ja tämän päivän asu koostui uutuuksista. Farkut on ostettu keväämmällä täältä Jyväskylästä ja kuviollinen peplum-paita on Rovaniemen tuliaisia. Ostin kaksi noita peplum-paitoja, sillä peruspaidoille minulla todellakin oli tarvetta, sillä olen karsinut pieneksi jääneitä t-paitoja ja pitkähihaisia pois. Olen aina mielessäni naureskellut tuollaisille helmoille, mutta kun kokeilin peplumia itse, tajusin, kuinka nerokas se on. Näillä muodoilla kun kaikki tiukimmat ja kapeimmat paidat eivät aina näytä kovinkaan kauniilta. Peplum on siis uusi löytö.

6 kommenttia:

 1. Hihi no oothan sä aika paljon vaatteita ostellu..;) en oo varmaan minäkään noin paljoo hankkinu :D mut söpöjä löytöjä näyttäis nuo paidat olevan.

  VastaaPoista
 2. Hihi no oothan sä aika paljon vaatteita ostellu..;) en oo varmaan minäkään noin paljoo hankkinu :D mut söpöjä löytöjä näyttäis nuo paidat olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa alkuvuodesta hommatuista oli niitä pin-up -kamoja ja niitä oli vähän pakko hommailla, kun sillä kurssilla halusin olla. :D Plus nuo paidat ja kengät on ihan tarpeeseen tosiaan, kun olen luopunut niin monista pienistä vaatteista. Eli ainakin olen hankkinuut uutta vähemmän kuin mitä olen heittänyt pois. Yritetään ryhdistäytyä loppuvuodeksi!

   Poista
  2. Kunnon seli seli... Tulipas huono omatunto. :( No oon ainakin vienyt vanhat vaatteet kierrätykseen tai myyntiin. Ihan mutaiset festarikengät on ainoastaan mennyt roskiin. :D

   Poista
 3. Itse tykkään käyttää shortseja kun vaan tarkenee. Vähän olen näin miehenä kateellinen tuosta kun naiset voi säätää tarkenemista noilla sukkahousuilla, mutta miehet ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on naisilla kätevää kyllä! Jospa tulisi vielä parempia säitä, niin pääsisit sinäkin käyttelemään shortseja. :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground