Pin-up girls and rock'n'roll

27.8.15

Toissa viikon perjantai oli yksi huikeimmista viime viikkojen päivistä. Me Pin-up.fin kolmannen mallikurssin tyttöset nimittäin järjestimme Lahdessa Ace Cornerilla kurssin karonkan. Ohjelmassa oli muotinäytös, arvontaa ja rockabilly-bändi Sam and the Zombiesin esitys.


Kurssilla meitä oli yhteensä parisenkymmentä naista. Kaikki eivät valitettavasti pääseet loppubileisiin, mutta suurin osa porukasta oli kuitenkin koolla. Nämä naiset ovat ihan huippuja. On aina niin hauskaa ja rentoa kun ollaan yhdessä. Naurua ei meidän illasta kyllä puuttunut.


Ohjelmassa oli tosiaan meidän tähdittämä muotinäytös. Ensimmäisellä kierroksella esittelimme Muotiputiikki Helmen mekkoja ja muita asukokonaisuuksia. Minä sain päälleni huikean leopardikuvioisen kynämekon, joka olisi niin tehnyt mieli ostaa. Tällä kertaa näytöspuku jäi kuitenkin hankkimatta.


Toisella kierroksella pukeuduimme Boutique Mollyn alus- ja rooliasuihin. Mun päällä nähtiin valkoinen korsetti sekä tutupöksyt. Ajattelin etukäteen, että tuon toisen kierroksen vetäminen jännittäisi ihan hirveästi, mutta loppujen lopuksi asussa oli niin hyvä olla, ettei esiintyminen jännittänyt juuri ollenkaan. Sen sijaan se oli todella hauskaa. En todellakaan nauti julkisesta esiintymisestä pienissä vaatteissa varsinkaan näiden sairastelun myötä hankittujen kilojen kanssa, mutta tuolta kurssilta ja sen myötä saatujen oppien avulla olen saanut hirveästi itsevarmuutta ja karistanut mielestäni vaatimukset siitä, että pitäisi olla tietynlainen. Kukaan ei koskaan pysty saavuttamaan niitä jossain meidän yläpuolella leijuvia ihanteitamme, joita kaikki kurkottelevat, joten kannattaa mieluummin olla ylpeä itsestään ja kantaa omaa vartaloaan itsevarmuudella, sillä se jos jokin on kaunista ja viehkeää. Ja niin minä esiinnyin vieraiden ihmisten silmien edessä korsetissa ja tutupöksyissä.


Muotinäytöksen jälkeen suoritettiin arvonta ja bändi pääsi lauteille. Me tanssimme kellomekoissamme illan jo pimetessä. Kun Ace Corner meni kiinni, lähdimme taksilla hotelliin ja sieltä katsastelemaan Lahden yötä. Yö kului ihan liian nopeasti näiden ihanien leidien kanssa.


Valokuvaus: Photography Veli Rickhard Ojala
Punainen kellomekko ja leopardikuvioinen kynämekko: Muotiputiikki Helmi
Alusasu: Boutique Molly
Korut: Ibero
Vintage-kello: villepietila.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground