Tiimipostaus | Unelmoinnista

3.2.19

Teen tämän postauksen päivän myöhässä, koska eilinen oli aikamoista haipakkaa, enkä millään ehtinyt koneelle. Pahoittelen tätä kovasti! Siirrytään kuitenkin pidemmittä puheitta aiheeseen. Helmikuun blogitiimipostauksen aiheena on unelmat. Päätimme, että jokainen saa lähestyä aihetta juuri siitä näkökulmasta, josta itse haluaa. Itse ajattelin, että tajunnanvirtamainen kirjoittaminen innostaa itseäni tällä hetkellä eniten ja siksi ajattelin kirjoitella kaikenlaista, mitä unelmointi tuo minulle mieleen.


Unelmointi vaatii positiivista mieltä. Unelmat kertovat siitä, mitä halutaan tehdä ja saavuttaa ja millaista tulevaisuutta kaipaamme. Unelmat voivat olla joko realistisia tai suorastaan absurdeilta tuntuvia. Itse pidän realistisista unelmista. Mielestäni unelmat ovat jotakin, joka suuntaa toimintaamme. Unelma voi tuntua kaukaiselta ja ehkä tavoittamattomaltakin, mutta se on taustalla vaikuttava voima, joka saa työskentelemään

Kun olin erittäin sairas, ainoa unelmani olisi se, että olisin terveempi ja virkeämpi. Ajattelin, että elämäni olisi täydellistä, kun olisin energisempi. Kun elää sellaisen pohjattoman väsymyksen kanssa kuin minä, ei ole voimaa unelmoida. Tai unelmat saattavat tuntua hyvin kaukaisilta ja ne kaikki vaativat sen, että olisi virkeämpi. Onnekseni olen nyt virkeämpi. En terve tai täydellisessä fyysisessä kunnossa, mutta entiseen verrattuna energisempi. Jaksan taas unelmoida enemmän ja unelmat tuntuvat saavutettavammilta.

Tällä hetkellä suurin unelmani on se, että saisin mieleisen viestintäalan työpaikan. Tämä unelma on mielessäni joka ikinen päivä. Teen työtä järjestelmällisesti sen eteen, että saisin työtä. Olen kirjoittanut 29 työhakemusta, ostanut CV:n hiontipalvelun sekä osallistunut verkostoitumis- ja työnhakutapahtumiin. Pyrin tekemään järjestelmällisesti työtä, jotta saavutan unelmani.

Kaukaisempi ja suurempi unelmani on, että minä ja Antti rakentaisimme yhdessä pienen omakotitalon. Haluaisin asua itse suunnitellussa, ekologisia materiaaleja hyödyntävässä ja sisäilmaltaan hyvässä talossa. Olemme Antin kanssa välillä mietiskelleet, millainen tuo talo voisi olla. Tämä on kaikki vielä hyvin kaukaista, mutta se on motivoiva ja tähänkin elämäntilanteeseen iloa tuova unelma.

Unelmani on nuoresta asti ollut oman kirjan kirjoittaminen. Se unelma on ollut sivussa pitkään, mutta nyt minulla on alkanut olla taas enemmän mielenkiintoa kirjoittamista kohtaan ja unelmani nostaa jälleen päätään. En yhtään tiedä, millainen tuo kirja voisi olla ja tiedän, että se vaatii aivan järkyttävän määrän työtä, mutta unelma elää. Ehkä vielä joskus.

Suuri ja paljon omaa toimintaani laajempi unelmani on se, että ihmiset ottaisivat ilmastonmuutoksen tosissaan ja alkaisivat kamppailemaan kaikin keinoin sitä vastaan. Ilmastonmuutoksen kieltäminen on onneksi vähentynyt paljon, mutta tällä hetkellä monella on vallalla negatiivinen käsitys, ettei omalla toiminnalla ole merkitystä, että peli on jo menetetty ja että me kaikki kuolemme joka tapauksessa. Ei! Kyseessä on niin paljon enemmän. Koko kaunis planeetta täynnä kauneutta ja luonnon ihmeitä. Me emme saa antaa sen tuhoutua.

Millaisia unelmia sinulla on?

Tällä kertaa tiimipostauksessa on hieman pienempi osanotto, mutta käykää ihmeessä lukemassa  Anniinan ja Ennin postaukset aiheesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground