Ystävänpäivän sydänmuffinssit

14.2.17

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Olettehan viettäneet päivää rakkaimpien kanssa ja kertoneet, kuinka tärkeitä he ovat teille? Ystävänpäivän tulisi olla joka päivä, mutta kyllä tällainen positiivisuuteen ja toisten ihmisten muistamiseen keskittyvä päivä vaan on kuitenkin kiva! On ihan erilainen fiilis kuin tavallisena tiistaina. Tänne blogiin tulin jakamaan teille reseptin sydämenmuotoisiin muffinsseihin, joita voi leipoa omalle rakkaalle, ystäville tai ihan vaan itselleen herkuteltavaksi! Ohjeessa olen hyödyntänyt Chocochilin mustikkamuffinien reseptiä ja muokannut sitä hieman omiin tarpeisiini sopivammaksi.


VEGAANISET GLUTEENITTOMAT SYDÄNMUFFINSSIT

1 dl herneproteiinia
3 dl gluteenittomia jauhoja
1/2 dl kaurahiutaleita
2 rkl pellavansiemeniä
2 tl vaniljasokeria
1 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 dl sokeria
1 1/2 tl kanelia
hyppysellinen suolaa
3 dl kauramaitoa
3 rkl siirappia
2 rkl rypsiöljyä
2 dl marjoja

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Yhdistä kauramaito, siirappi ja rypsiöljy toisessa kulhossa. Kääntele seos yhdessä marjojen kanssa kuivien aineiden joukkoon. Lusikoi taikina sydämenmuotoiseen muffinssivuokaan. Paista muffinsseja uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes kokeilutikkuun ei enää tartu taikinaa. Anna muffinssien jäähtyä ennen niiden irrottamista vuoista. Jos haluat, voit lisäksi valmistaa sokerisen kuorrutteen muffinsseille.

1 prk Oatly påMackania
tomusokeria
Keijua
vettä

Sekoita ainekset keskenään tehosekottimen avulla. Varo laittamasta liikaa vettä, sillä minä yritin aluski tehdä kuorrutteen ilman margariinia, mutta siitähän ei tullut yhtään mitään. Joten kannattaa kokeilla veden lisäämistä varovasti, sitä ei välttämättä tarvita ollenkaan. Tässä minun kuorrutteessa sitä nyt oli jonkin verran, mutta saatttaa pärjätä ilmankin.

Maukasta ystävänpäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvää ystävänpäivää myös sulle! :') Nää muffinsit menevät ehdottomasti testiin, sillä toi ohje on todella nopean ja helpon kuuloinen+ toi lopputulos on tosi herkullisen näköinen!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Kiva kuulla! Noi oli kyllä tosi helppoja tehdä ja maukkaita myös. :)

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground