Tammikuun positiiviset

1.2.17

Moikka vaan kaikille! Tänään aloitellaan tämän vuoden uutta postaussarjaa. Mietin kovasti, mitä tekisin viime vuoden kiitollisuuksia-postauksien tilalle, kun kiitollisuuspäiväkirjan tekeminen jäi. Pidin kuitenkin kovasti ideasta koota joka kuun lopussa yhteen kaikkia kivoja juttuja, joita kuukauden aikana on tapahtunut ja halusin jatkaa. Päätin sitten tehdä yksinkertaisesti niin - tiivistää kuukauden positiiviset jutut yhteen postaukseen. Samalla julkaisen näissä postauksissa myös kuukauden aikana otettuja puhelinkuvia, sillä dadaa! Yksi tammikuun positiivisimmista jutuista on, se että sain viimein uuden puhelimen. Tuossa on ihan kelpo kamera, joten kuvausinto on kohonnut kovasti ja on kiva jakaa myös sillä otettuja kuvia täällä bloginkin puolella. Joten pidemmittä puheitta vuoden ensimmäisen positiivisten kimppuun!


Minulla oli joululoman jälkeen ihan jäätävä turvotus ja halusin alkaa liikkumaan kunnolla. Alkukuusta saatiinkin Antin kanssa käveltyä ihan hyvin.


Osasyynä tähänkin oli uusi puhelin, sillä saimme viimein näin puoli vuotta jälkijunassa ladattua Pokémon Go:n ja poksujen perässä tuli käveltyä useampikin kilometri. Tuo uusi puhelin on kyllä kaikin puolin silkkaa rakkautta.


Äiti on viime aikoina käynyt Jyväskylässä tiuhaan tahtiin työjuttujensa takia ja yhtenä päivänä tapasimme keskustassa ja kävimme lounaalla Rossossa. Söin ihanan kana-annoksen. Kotonakin tuli syötyä hyvää ruokaa, kun tehtiin Antin kanssa ihan täydellistä vegaanista pad thaita.


Viime viikon perjantaina oli aivan mahtava sää. Aurinko paistoi pitkästä aikaa täydeltä taivaalta ja Jyväsjärvi oli peittynyt sumuun. Oli niin nätin näköistä.


Perjantaina aloitimme Antin kanssa vuosipäivän juhlintoja. Tänä vuonna vuosipäivämme sattui maanantaille, joka nyt ei ole ihan paras päivä juhlistamiseen, joten tehtiin sitten viikonloppuna kaikkea kivaa. Perjantaina kävimme Seppälän PizzaBuffassa, kun Antilla oli sinne synttärialennuskuponki. Syötiin mahat täyteen pizzaa, siipiä ja jäätelöä. Ruoan jälkeen kävimme katsomassa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, joka oli ihana elokuva!


Lauantaina oli vuorossa escape room -pelit Mysteerissä. Jäimme muutaman sekunnin päähän ulospääsystä eli ihan hyvin siihen nähden, että pelattiin ihan kahdestaan! Pelailun jälkeen suuntasimme illalliselle Revolutioniin. Siellä herkuteltiin oikein pidemmän kaavan mukaan. Alkupaloiksi valitsimme valkosipulietanoita, juustokuorrutettua munakoisoa ja sipulirenkaita. 


Pääruoaksi söin falafel-burgerin kouruperunoilla, niin hyvää! Koska tunnollisesti hyödynsimme melkein kaikki Antin alennuskupongit, saimme jälkkärit kaupan päälle. Minä valitsin annoksen, jossa oli pähkinä-suklaakakkua, vanhan ajan vaniljajäätelöä, karamellikastiketta, vadelmamelbaa ja kermavaahtoa. Revolutionista kömmimme Villen kyytiin, sillä sain viimein pikkuveljeni tänne Jyväskylään iltaa istumaan. Ensin kuuntelimme musiikkia ja pelailimme SpeedRunnersia kotona, kunnes menimme keskustaan ja siellä aika kului Hemingway'sissä ja Passionissa istuen.


Sunnuntaina minä ja Ilona sekä mukaan houkuteltu Antti lähdimme Konnevelle Navettakinoon katsomaan elokuvaa. Ilona vinkkasi maakunnassa olevasta leffateatterissa joskus syksyllä ja silloin päätimme, että tuonne lähdetään. Viime viikonloppuna oli sopiva aika ja sitten otettiin Pallosalama alle ja lähdettiin ajelemaan. Elokuvana oli Armoton maa, joka ei ole mikään kaikkein pirtein raina, mutta pääasia oli, että pääsi näkemään tuon paikan. Yllättävän kauan kesti ajaa tuonne ja takaisin Jyväskylään, mutta mikäs kiire sitä sunnuntai-iltana olisi.


Maanantaina osallistuin Avon-iltaan ja siellä käytiin läpi kampanjoiden numero kaksi ja kolme esitteitä sekä hypisteltiin uusia tuotteita. Jos tätä kautta mahdollisesti löytyisi joku, joka haluaa tuolta tilata niin minun kauttani onnistuu, kun tosiaan syksyllä hommasin oman tilausnumeron. Itse mietin lompakon ja laukun tilaamista tuolta, sillä Avonin valikoimista löytyy kosmetiikan lisäksi hyvin paljon kaikkea muuta. Illan päätteeksi kävelin kotiin Kirkkopuiston kautta ja ihastelin valaistua kaupunginkirkkoa. Kyllä täällä Jyväskylässäkin on ihan nättiä!

Sellaisia kivoja juttuja piti sisällään tammikuu. Mitenkään parhaimmalla mahdollisella tavalla ei tämä vuosi ole käyntiin lähtenyt, sillä olen ollut taas aika väsynyt ja söin antibioottikuurin poskiontelotulehdukseen. Tosin nyt on taas kipeämpi olo, joten ei ole vissiin taudit lähteneet pois vieläkään. Ärsyttää olla niin paljon puolikuntoisena. Liikuntainnostustakin olisi kovasti, mutta ei tässä kunnossa pysty urheilemaan. Onneksi tammikuussa oli parempiakin päiviä, joina kävin kävelemässä, pumpissa ja vesijuoksemassa. Mutta suunta on ylöspäin, joten toivotaan, että helmikuu olisi jo vähän valoisampi ja virkeämpi!

4 kommenttia:

  1. Kiva postaussarjaidea! Mua ärsyttää kans kun alkukuussa liikku joka päivä aika paljonkin mut nyt on yli viikko ettei oo päässyt ollenkaan liikkumaan, kun on niin kipeä.. ARGH!! Mutta jos keskitytään positiivisuuksiin ;) niin onpahan ainakin aikaa olla kodinlämmössä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Joo ärsyttää kyllä niin paljon olla kipeänä myöskin sen takia, ettei pääse liikkumaan. Mutta positiivista tosiaan on se, että saa hautautua sohvalle peittojen alle katsomaan Netflixiä. ;)

      Poista
  2. Mä haluisin mennä joku kerta kokeilemaan escape room -pelejä, ne kuulostaa niin jänniltä ja hauskoilta! :D Noi ruokakuvat näyttää herkullisilta. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti mennä pelaamaan, se on todella hauskaa. :) Kiitos paljon! :)

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground