Touko-heinäkuun kiitollisuuksia

1.8.16

Reissun temmellyksissä ei tullut listailtua kuukauden kiitollisuuksia tänne blogiin, joten otetaas kiinni väliin jääneet kuukaudet tälläisellä kesäkuukausien yhteispostauksella.


Toukokuu oli kiireinen kuukausi viimeisiä velvollisuuksia hoitaessa, ihmisiä nähdessä, kämppää siivotessa ja pakatessa. Äitienpäivänä ehti kuitenkin rentoutumaan, kun äiti oli vierailulla Jyväskylässä. Juhlan kunniaksi käytiin sitten brunssilla De Cafessa. Loppukuusta päästiin liikeelle Antin kanssa, kun lennettiin aluksi Dubrovnikiin. Sieltä sitten matkasimme Korcula-saaren kautta Splitiin.


Kesäkuu kului projektikavereiden kanssa matkaillen projektin puitteissa ja vapaa-ajalla. Tutuiksi tulivat Kaštela ja Krkan luonnonpuisto. Splitissä taas käytiin paljon rannoilla ja hengattiin keskustassa.


Heinäkuussa projekti jatkui ja reissattiin kovasti. Kävin Marian kanssa Budapestissä ja projektin kautta vierailtiin Brelassa ja Sinjissä. Viimeinen reissu tehtiin Omišiin, mistä tulee juttua lisää vielä myöhemmin. Heinäkuun puolivälissä sain Villen ja äidin Splitiin ja kolmen päivän ajan tutustuttiin porukalla kaupungin nähtävyyksiin ja museoihin, syötiin ravintoloissa ja shoppailtiin. Palasin myös kotiin ja aloitin kesätoimittajan työt. Pääsin haastattelemaan Arttu Wiskaria ja Jouni Hynystä RiihiRockissa. Olin myös todella väsynyt matkan jäljiltä, mutta pikku hiljaa tässä toivutaan.

TOUKO-HEINÄKUUN KIITOLLISUUKSIA
❤ Ihanan rauhallinen päivän aloitus ❤ Kuorossa oli hauskaa ❤ Sää oli täydellinen ❤ Oli hauskaa laulaa SingStaria ❤ Laitoin kukkamekon päälle ja aurinkolasit naamalle ❤ Tein vegaanista juustokakkua ❤ Kauneushoitolassa oli kiva käydä ❤ Suihkussa oli lämmintä vettä ❤ Rockbaari oli hauska paikka ❤ Sain paljon hyviä kuvia ❤ Löydettiin yöpaikka helposti ❤ Hyvää sienirisottoa ❤ Soitin Antille Skypellä ❤ Söin tänään kaksi jäätelöä ❤ Selvisin lääkärikäynnistä hengissä ❤ Sain nukuttua kunnolla ❤ Poimittiin mustikoita ❤ Hopeatoffeet on hyviä karkkeja ❤

2 kommenttia:

  1. Paljon jännää on mahtunut sullakin kesään!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tapahtumarikas kesä ollut kyllä kaiken kaikkiaan. :)

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground