Kesän löytöjä

17.8.16

Moikka moi! Meikä on palaillut Jyväskylään kolmen kuukauden tauon jälkeen. Ainakin joksikin aikaa ennen kuin uudet reissuseikkailut taas kutsuvat. Mutta tällä kertaa ei höpötellä kuulumisista, vaan luvassa on pientä raporttia siitä, mitä kaikkea tulin ostaneeksi viettäessäni neljä viikkoa Pihtiputaalla. Siellä ollessa tulee jotenkin aina kierrettyä kaikki kivat kaupat ja kirppareita ja mukaan lähtee vaikka sun mitä. Vaikka Jyväskylässä totta kai on paljon laajemmat shoppailumahdollisuudet, ei täällä tule niinkään usein lähdettyä ikinä kauppoja kiertämään. Tässä siis kuvien kera, mitä kaikkea löysinkään.


Pihtiputaalla on tällä hetkellä Finlaysonin pop up -myymälä hyvine tarjouksineen, joten siellä oli pakko päästä käymään. Ostin sitten nuo turkoosi-valkoiset pussilakanasetit mulle ja Antille. Noiden normaalihinta oli 50 euroa per pakkaus, mutta sain kaikkien alennusten jälkeen molemmat 35 eurolla. Ihan hyvä diili mun mielestä. Tuollaisen ihanan pehmeän valkoisen viltin taas ostin Ale-makasiinista kahdellakympillä.


Nämä kaikki keittiö- ja sisustusjutut on kirppareilta. Nykyään harvemmin tulee ostettua normaalihintaisena kaupasta mitään tällaista, mutta kirppareilla mä jotenkin aina löydän kaikkea, kun on niin pienet hinnat. Nuo kaksi tarjotinta ja tuo lasikulho on niin kivoja, jos järjestää illanistujaisia, voi laittaa kivasti esille tarjoiluja. Neliön muotoisen lasimaljakon ostin siksi, että voisin laittaa valosarjan noihin, kiva piristys syksyjen pimeneville illoille. Paksuille kynttilöille tarkoitettuja kynttilänjalkoja löytyy vain yksi aiemmin, joten tuo tuli siksi ostettua.


Antti teki kesällä verkkokauppa.com:iin tilauksen ja kysyi, haluanko jotakin sieltä. Pyysin sitten tilaamaan kympin kuulokkeet, koska mulla ei ole oikein minkäänlaisia kuulokkeita tällä hetkellä käytössä, kaikki kun ovat hajonneet tai en tykkää niiden äänenlaadusta. Nuo olivat oikein kivat, vaikka niin halvat olivatkin ja mua vähän epäilytti niiden laatu. Vallilan muistikirjat olivat niin söpöjä, että lähtivät mukaan Ale-makasiinista, samoin jalkakuorintavoide. Kultakeramiikan outletissa meinasin tulla hulluksi, siellä on nykyään niin ihanan laaja valikoima kaikkia kodin jutuja astioista tyynyihin ja kelloihin. Sieltä löytyy myös paljon 50-luvun tyylistä kodin tavaraa, joiden kohdalla mulla oli erityisen suuria vaikeuksia. Maltoin kuitenkin mieleni ja ostin vain tuon söpön sitruunaisen karkkirasian.


Pari vaateostosta lähti mukaan Putaanportin outletista. Siellä on kunnon valikoimat myynnistä poistettuja vaatteita sekä Nanson ja Finnwearin tuotteita ale-hintaan. Mukaan lähti ihanan löysä Finnwearin paita sekä Nanson musta t-paita rypytyshihoineen. Lisäksi ostin parit sukkahouset, koska niitä tarvitsee aina.

Sellaisia löytöjä olen minä tehnyt. Oletteko te shoppailleet paljon kesän aikana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground