Rantoja ja rakkoja

17.6.16

Mä olen ollut Kroatiassa kohta kuukauden. Mitä olen oppinut? Sen, että täällä ukkostaa ilman sadetta, busseissa ihan oikeasti tehdään lipputarkastuksia, kahvia voidaan juoda jopa kolme tuntia, lääkäriin pääsee ilman soittamista ja asfaltit korjataan kesäkuussa turisteja varten. Monenlaista on ehtinyt tapahtua ja tuntuu, ettei sanat riitä kuvailemaan sitä kaikkea.


Olen nähnyt Splitin rantojen lisäksi Kaštelan kaupungin ja Krkan vesiputoukset. Olen kävellyt yhteensä kymmeniä kilometrejä, saanut valtavat rakot ja joutunut niiden vuoksi lääkäriin. Olen nauranut, ärsyyntynyt, hymyillyt ja tainnut pari kyyneltäkin vuodattaa. Täällä on päässyt elämän makuun, joka hieman laimentui, kun viime vuonna makasin viikkokausia meidän sohvalla. Mutta tämä elämän ja tapahtumisen määrä on välillä jo vähän liikaa. Tarvitsen rauhaa ja lepoa täälläkin.


Onneksi sitäkin saa, kunhan malttaa pysyä hostellilla. On kiva, kun voi tehdä projektiin liittyviä juttuja koneella niin ei tarvitse ihan koko aikaa liikkeellä olla, vaikka muut melkein koko ajan ovatkin. Onneksi minua ei haittaa, vaikka olen välillä yksinkin.


Tämän postauksen kuvat ovat Kaštelasta, pienestä kaupungista lähellä Splitiä. Kaštela on ohut ja pitkä, koostuu seitsemästä eri osasta, jossa jokaisessa on ainakin yksi linna. Rantaviivaa ja pieniä kujia riittää tutkailtavaksi. Mitään erityisen ihmeellistä Kaštelassa ei ole, mutta jos Splitin lomallaan haluaa hetkeksi pois kaupungin sykkeestä, muttei halua matkustaa kauas, on se oiva vaihtoehto.


Loppuun pieni pyyntö teille rakkaat lukijani, käykää tykkäämässä meidän projektisivusta Facebookissa. Sieltä löydät aktiivisesti päivittyvän koosteen kaikesta siitä, mitä me täällä Dalmatiassa näemme ja koemme. Monenlaista on ehtinyt jo tapahtua, mutta päivitämme sivua vielä monen viikon ajan eli mukaan ehtii hyvin.


Kiitos!

1 kommentti:

  1. Moikka! Hei laitatko mulle joko s-postiin (osoite löytyy blogin sivupalkista) tai kommentilla blogiini (en tietenkään siinä tapauksessa julkaise kommenttia) sun puh.numeron blogitiimiä varten :) Teen WA-ryhmän tiimiläisistä kun oon saanut kaikkien numerot ja sitten päästään tutustumaan ja suunnittelemaan tulevia yhteistyökuvioita!

    ♥: http://jennyjmoments.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground