Joko pääsee hommiin?

6.6.16


Olen asunut Splitissä yhteensä jo kaksi ja puoli viikkoa, mutta vasta tänään päästiin vihdoin ja viimein asiaan. Kroatiassa oloni tarkoitus on siis osallistuminen kansainvälisen opiskelijajärjestön AIESECin järjestämään Discover Dalmatia -projektiin. Työskentelemme Tourist Board of Splitille ja meidän vapaaehtoisten tehtävä on kehittää Dalmatian alueen markkinointia. Tarkoituksena on siis valokuvata, tehdä videoita, blogipostauksia ja päivittää projektin someja. Osa matkakuluista kustannetaan meille, joten mikäs sen parempaa kuin matkustella puoli-ilmaiseksi ja ottaa kuvia työkseen.


Tänään siis pääsimme alkuun ja meillä oli aloitusseminaari. Aloitimme sen pelaamalla tutustumisleikkejä, mikä on hieman hassua, sillä osan kanssa ollaan eletty jo viikko yhdessä hostellilla. Lisäksi seminaarissa käytiin läpi AIESECin ja projektin tavoitteita. Huomenna jaetaan viralliset vastuualueet, meikäläisestä tulee ilmeisesti blogivastaava, mikä on oikein mainiota.


Alkuunsa oli hieman vaikeuksia, kun tajusin, että hostellilla ei ole keittiötä, eikä ilmaista pyykkikonetta. Mutta meillä on nyt vedenkeitin, keittolevy ja kasari, joten niillä voi jo tehdä ruokaa. Lisäksi edelliset projektityypit jättivät vadin ja pesuainetta, joten pyykkäämäänkin pystyy. Hiljalleen tässä totutaan hostellielämään.


Projektityön lisäksi tulemme osallistumaan erilaisiin tapahtumiin, joissa esittelemme omien maidemme kulttuuria, seurapelejä ja elämänmenoa. Minä toin totta kai salmiakkia kaikkien kauhuksi.


Split on kaunis kaupunki, jossa on monia puolia. On vanha kaupunki palatsineen ja kellotorneineen, moderni pääkatu merkkiliikkeineen, ihana rantakatu Riva kahviloineen, penkkeineen ja kukkineen ja kauppakeskuksia kauempana keskustasta.


Tulette varmasti kuulemaan lisää juttua kaupungista ja lähialueista myöhemmin. Sillä se on nyt mun työtä se. Hyvää yötä, meikä menee suihkun kautta unosille.

2 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Vähän naurahdin tuolle, että leikitte tutustumisleikkejä vaikka ootte jo viikon tunteneet :D. Kai se on vaan semmonen "pakollinen" osa. Kerro myös lisää hostellielämästä!

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo, se oli aika huvittavaa kyllä, mutta pitää tehdä ne jutut, jotka pitää tehdä. :D

   Kiitos vinkistä, voisin kirjoitella ihan oman postauksensa hostellielosta. :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground